#Pirler ve dedeler 2 haydar ı kerrar aşkına tahir karlık müzik dinle

Cennet Mahallesi 87. Bölüm İzle 1:09:01

Cennet Mahallesi 87. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle 1:09:32

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle 1:04:50

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle 1:01:59

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Mustafa Sandal - İsyankar 03:49

Mustafa Sandal - İsyankar

Korkma yaklaş, hislerinle Sanki bir adım attığını bilmez mi gönül? Geçer mi ömür? İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar Sabırsız kalbim bir tek aşkına isyankar x 2 x 3..

Sen İste - Beşiktaş Marşı 03:31

Sen İste - Beşiktaş Marşı

SEN İSTE Yüz değil bin sene geçse bitmeyecek bu aşk, Bu ateş sonsuza dek sönmeyecek Beşiktaş... Sen iste dağları senin için deleceğiz, Cehennem buz tutana dek seni seveceğiz... Sen iste... Bu dünyayı durduracağız,..

  • OFSAYT tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Beyin Yakan Duygusal Halı Yıkama Şirketi 01:42

Beyin Yakan Duygusal Halı Yıkama Şirketi

Kadınlar yıllardır temizlik diye kafayı yiyor. Peki hanımlar, halılarınız bu kadar duygusal bir şirkette yıkansa memnuniyetiniz ne derece de olurdu? Paki abi siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına !?..

  • Cowboy tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir 33:17

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir...izleyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Kut  Benimle Oynama 04:16

Burak Kut Benimle Oynama

Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gözledim O sımsıcak bakan gözleri özledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar seni..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Hangimiz Sevmedik 36.Bölüm - Sana Gelirim 04:51

Hangimiz Sevmedik 36.Bölüm - Sana Gelirim

Münir & Adile aşkına özel duygusal klip...

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması 01:02

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması

Dayılar kavga ederken yabancı dil kullandıkları için pek bişey anlayamadık. Ama büyük ihtimal ana bacı sövmüşlerdir herhalde. Bi dahaki kavgalarında Türkçe kullanırlarsa seviniriz. İngilizce bilen bi arkadaş da ne dedikl..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Kediyi Kurtarıyım Derken Öldürmek 01:00

Kediyi Kurtarıyım Derken Öldürmek

Görüntüdeki adam kediyi kurtarma aşkına ağacın nerdeyse en sonuna çıkıp tam kurtarıcakken kedi güvenmemezlik yapıp atlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Yenge Adriana Lima Gönülleri Yine Fethetti 06:39

Yenge Adriana Lima Gönülleri Yine Fethetti

YengeAdriana Lima Gönülleri Yine FethettiTüm Türkiyeye ve Aşkına Mesaj Gönderdi..

  • ANKA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal   Bu Kız Beni Görmeli 03:33

Mustafa Sandal Bu Kız Beni Görmeli

Çeyizi düzmüş Kimi bekler Köşede durmuş Dönmek ister Güzelim baksana Adımı sorsana Allahın aşkına Şu ateşi yaksana Canı sıkılmış Dolaşmak ister Aklı başında Yol almak ister Bu kız beni beni görmeli Bana kazak örmeli Y..

Burak Kut   Benimle Oynama 04:17

Burak Kut Benimle Oynama

Yanlizliklardan yoruldum usandim Sensiz gecelerden sikildim bunaldim Simsiki saran atesli gozlerin O simsicak bakan gozleri ozledim Tutusur aninda uykusuzlugunda Yetisir sevdalar umutsuzlugumda Bin korku sarar senin yokl..

Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Ferman Toprak  Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak Hayatı Tespih Yapmışım

Aşktan ölen tekrar ölmez diyorlar Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar O gitti bir daha dönmez diyorlar Söylesene, söyle inanayım mı? Söylesene, söyle inanayım mı? Hayatı tespih yapmışım, sallıyor muşum Adını duydukça ağl..

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:48

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Tutsak 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın Elif'e olan aşkını öğrenen Kenan, bu aşka engel mi olacak? Elif, Bahadır'ın evlilik teklifine ne cevap verecek?Elif'in varlığının kend..