#Pis boğaz kuş

Tuğba Coşkun'un Sevgilisi Aileye Girdi 01:54

Tuğba Coşkun'un Sevgilisi Aileye Girdi

Bodrum’da ilk kez görüntülenen âşıklar, önceki akşam Arnavutköy’deki bir mekanda akşam yemeği yedi. Boğaz’a karşı keyif yapan çift, daha sonra Tuğba Coşkun’un kız kardeşi Şeyda Coşkun’un evine gitti...

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evinin Kanepesinde Şarkı Söylerken Tanınmıştı Feride Hilal Akın'ı Milyonlar Dinledi 04:18

Evinin Kanepesinde Şarkı Söylerken Tanınmıştı Feride Hilal Akın'ı Mily

Evinin kanepesinde şarkı söylerken çektiği videolarla sesini duyurdu, kısa sürede çok sevilen bir şarkıcı oldu. Feride Hilal Akın, yeni dönem yıldızların en sevilen temsilcilerinden. Sosyal medyadaki başarısını sahneye d..

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Klostrofobi, genel anlamıyla küçük bir alana ya da odaya girmenin veya kaçmanın korkusu. 00:22

Klostrofobi, genel anlamıyla küçük bir alana ya da odaya girmenin veya

Birçok durum veya uyaranlar tarafındantetiklenebilir,kalabalık Asansörler,Penceresiz odalar,ve hatta dar boğaz kazaklarda dahildir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul İçin Yarın Koronavirüs Tedbirleri ve Yasakları Başlıyor 03:03

İstanbul İçin Yarın Koronavirüs Tedbirleri ve Yasakları Başlıyor

İstanbul'da da Boğaz'daki eğlenceler ve açık alanlardaki konserlere bugünden itibaren yasak getirildi....

Gemilerin İstanbul Boğazı'nda Masalsı Yolculuğu 01:49

Gemilerin İstanbul Boğazı'nda Masalsı Yolculuğu

İstanbul Boğaz’ından gece geçen gemi kaptanlarının gözünden şehrin ışıklarından oluşan seyrine doyumsuz yolculuğu kayıt edildi. Kıtaları birbirine bağlaya köprülerin ve şehrin ışıkları izleyenleri adeta masalsı bir yolcu..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı 01:00

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!! 01:24

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!!

Aslı Enver, önceki gece Candan kardeşlerle basılan sevgilisi Murat Boz'dan beraber yaşadıkları Yeniköy'deki evi boşaltmasını istedi.. Oyuncu Aslı Enver, skandal parti sonrası terk ettiği Murat Boz'a Yeniköy'de birlikte ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara 01:59

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemenler'le kesişir. Fazilet’in hayran ol..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Beşi̇ktaş 2016  Aynalarda Gördüğümsün 02:37

Beşi̇ktaş 2016 Aynalarda Gördüğümsün

aynalarda gördüğümsün ağladığım güldüğümsün aynalarda gördüğümsün çözemezler kördüğümsün sen bir de bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle haydi kalk ayağa yürü güneşe..

  • mathilda tarafından
  • 4.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar 01:45

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar

Helikopterler ile birçok kurtarma operasyonu yapılıyor ancak bir kuş türü için örneklerine rastlamak pek mümkün değil. Elektrik tellerine takılan bir martı ihbarı alan kurtarma ekipleri acı içinde bırakmak istemedikleri ..

  • Cowboy tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan 01:21

Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan

Sevimli papağan Charlie, düğmeleri doğru renklere göre kutuların içerisine atarak ne kadar zeki olduğunu sahibine böyle ıspatladı. Sahibi kutuların yerlerini değiştirse bile zeki kuş charlie, düğmeleri renklerine göre ay..

  • Cowboy tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Ağır Kartalı 00:55

Dünyanın En Ağır Kartalı

Steller Deniz Kartalı, ağırlığı 5 ila 9 kilo arasında değişen dünyanın en büyük kartal türlerinden biridir. Ana vatanı Japonya olan bir kartal türüdür. Kükremesi ile hem korkutan hem hayran bırakan bu kuş,adeta kalemle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'de Cnn Muhabirini Havaalanında Ağlatan Arama 00:59

Abd'de Cnn Muhabirini Havaalanında Ağlatan Arama

ABD'de terör nedeniyle alarma geçen güvenlik görevlileri, havaalanında kuş uçurtmuyor. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST SEVİYEYE ÇIKTI Amerika'da terör nedeniyle güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılmıştı. Rye bir arkadaşında..

  • PengoTV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği 00:53

Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği

Keklik, sülüngiller (Phasianidae) familyasından bıldırcından büyük bazı kuş türlerine verilen ad. Keklik terimi belirli bir taksonomik gruba denk gelmez. Avlanan bir hayvandır. Eti lezzetlidir. Genelde 2-3 yumurta bırakı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Küresel ısınma evrimi etkiliyor 01:04

Küresel ısınma evrimi etkiliyor

Bilim insanları, küresel ısınmanın evrime etki edebileceğini belirtiyor. Avustralya'da yaşayan bir papağan türünde yapılan incelemeler, kanat boyunun çok kısa bir sürede uzadığını ortaya koydu...

Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi 00:51

Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi

Birçok hayvanın kabusu olan soğuk hava, bu kargaya engel olmuyor. Aksine bu akıllı kuş karı eğlenceye çeviriyor. Karla kaplı çatıda bulduğu bir kavanoz kapağıyla kayak keyfi yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 9.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce