#Piyano basma oyununda robota dönüşen abla

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Makyajla Kadına Dönen Erkek :) 02:09

Makyajla Kadına Dönen Erkek :)

Professional makyaj ile bir anda afete dönüşen erkek :D..

  • Umut Tv tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı İle Hadise'nin Güldüren Diyaloğu! - O Ses Türkiye 04:11

Acun Ilıcalı İle Hadise'nin Güldüren Diyaloğu! - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye sahnesinde Gökhanla başlayan ve Acun Hadise tartışmasına dönüşen eğlenceli anlar...

  • ANKA tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi 00:26

-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi

Anında buz kristallerine dönüşen sıcak su yavaş çekimle böyle görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkçıların Aklını Alan Timsah 00:30

Balıkçıların Aklını Alan Timsah

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle fenomene dönüşen dev timsahı gören grup. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayan Meadows Film İzle 1:27:44

Bayan Meadows Film İzle

Filmin Diğer Adı:Miss Meadows Filmin IMDB Puanı:5.7 Filmin Yapım Yılı:2014 Filmin Türü:Dram-Gerilim Filmin Yönetmeni:Karen Leigh Hopkins Filmin Senaristi:Karen Leigh Hopkins Filmin Oyuncuları:Katie Holmes, James Badge..

  • Tv Series tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basınç Pressure Film İzle 1:31:14

Basınç Pressure Film İzle

Filmin Konusu:Denizin derinliklerinde arızalan petrol boru hattının tamiri için görevlendirilen bir ekip, yüzlerce metre derinlikteki bu görevi yerine getirmek için korku ve gerilimli anlar yaşayacak. Ölüm kalım savaşına..

  • Tv Series tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyanın Yeni Akımı-Drive By Dunk Challenge 00:40

Sosyal Medyanın Yeni Akımı-Drive By Dunk Challenge

Sosyal medyada hızla yayılıp yeni bir akım haline dönüşen #DriveByDunkChallenge etiketiyle paylaşılan videolarda, kullandıkları arabayı sağa çekip, etrafta bulunan her basketbol potasına yanlarında taşıdıkları toplarıyla..

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Sen Olsan Bari-Var Böyle Tipler 01:00

O Sen Olsan Bari-Var Böyle Tipler

Hafriyatçı bebekler, ülkücü yoga hocaları, bitirim ilkokul öğrencileri… Bir süredir Instagram’a yüklediği tiplemeler ile en çok güldüğümüz internet komiğine dönüşen Var Böyle Tipler şimdi de Aleyna Tilki dinletilen çocuk..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Eğlenceli Bayram Mesajı - Var Böyle Tipler 00:59

En Eğlenceli Bayram Mesajı - Var Böyle Tipler

Instagram'a yüklediği tiplemeler ile en çok güldüğümüz internet komiğine dönüşen Var Böyle Tipler bu defa eğlenceli bir bayram mesajı paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Platonik Aşk Nedir 03:29

Platonik Aşk Nedir

Sekülerlikten çıkarak tinsele dönüşen aşk anlamına gelir. İsmini ünlü düşünür platon’dan alan, aslında, fiziksel doyumun şart olmadığı, kişinin kendisini kendi olduğu için sevdiği, bilinenin aksine, karşılıksız, imkansız..

Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem 00:35

Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem

Daha fazla gün ışığı ve panoramik manzara .VELUX CABRIO® balkon sistemi dış mekanı evinizin içine taşırken, doğal ışığın ve harika manzaranın keyfini sürmenize olanak tanır. Üst menteşeleriyle dışa doğru açılan pencere d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce