#Piyaz tarifi piyaz nasıl yapılır salata tarifleri

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri listemize yeni bir tarif videosu daha ekledik. Kıymalı ve patatesli kadınbudu köfte tarifi videosu. Normal kadınbudu köfte tarifinden biraz farklıdır. Lezzetine bayılacaksınız. Patatesli kıymalı kadınbudu..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Kuru İncirli Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:41

Kuru İncirli Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için bu aralar tam da mevsimi olan kuru incirli kek tarifi videosu hazırladık. Herşeyi zamanında, mevsiminde yemek daha sağlıklı ve lezzetlidir. Kuru incirler yavaş yavaş çıkmaya başladı. O yüzden ..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Yumurtalı Ispanak Tarifi  Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Yapımı 02:37

Yumurtalı Ispanak Tarifi Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Ya

YUMURTALI ISPANAK MALZEMELER Yarım kg. ıspanak 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan Yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 3 adet yumurta TARİFİ Ispanaklar ayıklanıp, yıka..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri 03:01

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri..