#Pişi tarifi hamur tarifi peynirli Çiğ börek

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Simit Tadında Poğaça Tarifi 02:00

Simit Tadında Poğaça Tarifi

1 adet yumurta ( beyazı içine, sarısı üstüne) 25 gr yaş maya 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı şeker Tuz Aldığı kadar un iç harcı için; Beyaz peynir rendelenmiş kaşar peyniri m..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..