#Pişi tarifi hamur tarifi peynirli Çiğ börek

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi 05:57

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi

Çıtır Çıtır Peynirli Börek için Malzemeler: 2 adet Baklavalık Yufka 200 gram Beyaz Peynir 1/4 demet Maydanoz 1 adet Yumurta Kırmızı Biber Kekik Sıvıyağ..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi 04:03

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi

Sandal börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 50gr kaşar peyniri 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz..

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler 03:39

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler

Malzemeler: börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz Çörek otu..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi 06:19

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi

malzemeler 1 paket hazir satilan ücgen yufka icine koymak icin az tuzlu az yagli olan beyaz peynir isterseniz maydonozda dograyin.ben tercih etmedim. sosu icin gerekenler yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 cay ba..

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi 01:44

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler; 3 tane hazır yufka içi için; 150 gr beyaz peynir ve maydanoz karışımı 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta üzeri için; 1 tatlı kaşığı yoğurt çörek otu..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek) 06:20

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek)

MALZEMELER 1 Demet Pazı Tuz 1 Soğan Yarım kase Beyaz peynir 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Tatlı kaşığı Kırmızı biber 3 Yufka 1 Yumurta 1 Su bardağı Süt..

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi 10:29

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Demet Ispanak Peynir Pul Biber Tereyağ Un Gözleme hamuru..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Çeiyy Boreek (Çiğ Börek) 00:54

Ben Bilmem Eşim Bilir- Çeiyy Boreek (Çiğ Börek)

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 24 Haziran bölümüne; Rus gelin Maria'nın, Ufuk Özkan ile söylemekte zorlandığı Çiğ Börek muhabbeti damgasını vuracak! Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümünde yarışmacı olan Rus gelin Maria ve Ufuk..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek 13:34

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek

• 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 su bardağı un • ½ paket kabartma tozu • 1/3 su bardağı su • 1 çorba kaşığı yoğurt • 1,5 çay kaşığı tuz • Hamuru açmak için; • 2 avuç un İçi için; • 200 gr kıyma • 1,5 adet soğanın suyu • 1/..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balon Pişi Tarifi 03:34

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balo

Gerekli malzemeler: 1 Paket kuru maya 1 tatli kasigi tozseker 4-5 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su alabildigi kadar un Kizartmak icin siviyag..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Maydanozlu Pişi Tarifi  01:33

Maydanozlu Pişi Tarifi

Maydanozlu Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı maya 1. 5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Pişi Tarifi 07:26

Pişi Tarifi

Malzemeler 1 tane yumurta 1 paket kuru maya 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 2 yk siviyag 1 yk yogurt 1 yk seker 1 tk tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi un Kizartmak icin 2 su bardagi siviyag Hazirlanisi Yog..

Mayalı Pişi Tarifi 06:55

Mayalı Pişi Tarifi

Mayalı Pişi Tarifi HD izle..

Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Mayasız Kabaran Pişi Tarifi 03:28

Mayasız Kabaran Pişi Tarifi

MALZEMELER 1 Yumurta 1 Paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı Sıvıyağ 1 Su bardağı Yoğurt Alabildiğine Un Kızartmak için Sıvı yağ..

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi 02:17

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi

1.1 adet yumurta güzelce çırpılır. 2.Bir adet hazır yufka tezgaha açılır. 3.Çırpılan yumurtanın tamamı yufkanın her yerine sürülür. 4.Yufka yaklaşık 2- 3 parmak eninde düzgünce katlanır. 5.Kullanacağınız yufka sayısı..