#Pişman olup daeştan kaçtılar

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Agit - Ah Babam 04:05

Agit - Ah Babam

Alnında dağ ateşi Yüreğinde sızı İsyan olup gittin Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah _ Gökyüzü kandan Toprak çamurdan Sattığım dünyasında Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah..

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı 04:13

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı or..

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Preview - Make Or Break You  Season 1 Ep 2  00:30

Preview - Make Or Break You Season 1 Ep 2

Beck'in yardımcısı kaçakçılığı üzerine tartışmalı bir video sızdırdığında Ashe ve Preston, kaynağı bulmak ve kurulum olup olmadığını ortaya koymak için yeni bir meydan okuma ile karşı karşıyalar...

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı 01:56

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanım'ın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmus'un annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kübra Dağlı Kimdir? 02:10

Kübra Dağlı Kimdir?

Kübra Dağlı Ispartalı olup 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Şu an 20 yaşında olan Kübra başarılı bir tekvandocudur. Kübra Dağlı 20 yaşındadır ve başarılı bir tekvando sporcusudur. 1996 doğumlu olan Kübra Dağlı aslen I..

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol! 11:25

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Emine Aydın, Kemal Doğulu'nun yarışmacıları peluş ya da kürk giymemeleri konusunda uyardığını aksi takdirde tarz alamayacaklarını hatırlatın..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu! 11:39

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Tuğba Çiğdem konseptinde korku evine gittiğini söyleyince yarışmacılar Tuğba'nin kombininin korku evi için uygun olup olmadığı konusunda karars..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ringo Şaban 04:09

Ringo Şaban

Kemal SUNALIN efsanevi hapishane sahnesi umudumuz şaban filminden laflar bomba olup argo terimlere dikkat edin.Bu lafları başka yerde bulamazsınız...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı! 06:09

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'den bir türlü alamadığı yeşil gözlük yerine üzerindeki kazağı isteyince Neslihan çıkınca hemen vereceğini ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın 00:49

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın

Mutlu olup aniden bulutlara uçacakken kadın veya erkek güzel anın içine eder.Görüntüde bu sefer kadın güzel anın içine ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce