#Pişman olup daeştan kaçtılar

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ASUS Transformer Mini T103  Büyük Fikirleri Olan Küçük PC 01:13

ASUS Transformer Mini T103 Büyük Fikirleri Olan Küçük PC

ASUS Transformer Mini size daha fazla özgürlük ve daha fazla güç sağlayan 2'inci-bir-bir PC! Bu ince, son derece kompakt şaşkın şaşkın şaşkın, 620g ekrana ve 250g çıkarılabilir bir klavyeye sahip olup, istediklerinize gö..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konohana Kitan 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan animesinin konusu kısaca şöyledir; Farklı farklı ruhların yaşadığı bir köyde, tilki ruhları bir han işletmektedir. Önceden dağlarda yaşayan Yuzu, bu hanın yeni çalışanı olup dağlardaki yaşamı ardından bu l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GTA Vice City - Ayaklanma - Bölüm 1 20:11

GTA Vice City - Ayaklanma - Bölüm 1

Merhaba arkadaşlar, GTA Vice City serisine başlıyoruz. Çok eğlenceli bir video oldu. Videoların devamı için kanala abone olup videoya like atmayı unutmayın :DnnDiscord: https://discord.gg/TvXD9w7jCW..

  • Emrullah tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
GTA Vice City - Ayaklanma - Bölüm 1 20:11

GTA Vice City - Ayaklanma - Bölüm 1

Merhaba arkadaşlar, GTA Vice City serisine başlıyoruz. Çok eğlenceli bir video oldu. Videoların devamı için kanala abone olup videoya like atmayı unutmayın :DnnDiscord: https://discord.gg/TvXD9w7jCW..

  • Emo TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı 02:34

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Kanala abone ol..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri 01:23

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri

Kalp ritim bozukluğunun tıp dilindeki adı aritmidir. Aritmi, kalbin çok hızlı atması (taşikardi) ya da çok yavaş atması (bradikardi) veya düzensiz atması gibi kalp ritim sorunlarını ifade eder. Kalp ritim bozukluğunda ka..

  • NABIZ tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor 00:34

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor

FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide boy gösteren Hazal Kaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Kaya, karşısında gazetecileri görünce şaşırıp, apar topar aracına yöneldi. Uzun süre..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir 01:00

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir

Kişi ölüm korkusu veya ölüm düşüncesi sebebiyle gerginlik ve huzursuzluk hissediyorsa, fiziksel bir sorunu olup olmadığı ile ilgili kendini çok fazla gözlemliyorsa, bununla ilgili tetikte yaşıyorsa mutlaka bir uzmandan d..

  • NABIZ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..