#Pişt oğuzhan uğur film İzle

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle

Amerika'da gerçekleştirilen nascar yarışları herkes tarafından izlenen beğenilen bir motorsporudur. Ünlü oyuncular Channing Tatum ve Daniel Craig başrolleri paylaşan iki isimdir. Amerikan yapımı film Komedi, Suç, Dram T..

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle 3:00:05

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle

5 film ödülü alan ve 6 film ödülüne aday gösterilen Meçhul Asker filminde; 1941 yılının haziran ayında bir makineli silah şirketi Sovyetler Birliğine saldırı düzenlemek için Finlandiya devleti tarafından işe alınır. Şirk..

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:23

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle

Gloria normal bir kadının yaşadığı bir hayatı yaşarken birden bire tüm hayatını etkileyecek olaylarla karşı karşıya kalır çalıştığı işten çıkar sevgilisiyle ayrılır ve onunla kaldığı evden sevgilisi tarafından kovulur. B..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle 1:36:11

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle

Tree üniversite öğrencisidir ve diğer öğrenciler gibi bir hayat yaşamaktadır. Ay sonunu zor getirsede bazı şeylere katlanması gerekmektedir. Sonrasında karşısına çıkan maskeli bir katil tarafından öldürülen Tree gözlerin..

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Ateş Fırtınası İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası İzle

Ateş Fırtınası Firestorm full hd yabancı film türkçe dublaj film izle..

  • Tv Series tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarı Mercedes İlyas Salman Türk Filmi İzle 1:33:44

Sarı Mercedes İlyas Salman Türk Filmi İzle

Sarı Mercedes (93 Dakika) Almanya' da senelerce çalışarak, her türlü işte koşturup, müteahhit Mercedes' i ile dönen İlyas Salman'dan görmemişlik örneği içeren ağır bir film Mercedes Mon Amour Film İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 9.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle 1:53:10

Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik ..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri 1992 Hale Soygazi Türk Filmi İzle 1:42:27

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri 1992 Hale Soygazi Türk Filmi İzle

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (1992 - 103 Dk) - Video Hâle Soygazi'nin başrolünde olduğu İrfan Tözüm yönetmenliğindeki 1992 yapımı ve Altın Portakal ödüllü film. Tüm hayatı eski bir konakta geçen Cazibe'nin nevrozları b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle 1:21:30

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle

10. Orhan Arıburnu Ödülleri - 1999 Ayhan Işık Uzun Metraj Film Jüri Özel Ödülü almıştır Film, kadın ticareti yapan üç arkadaşın başından geçen bir olayı anlatır. Üç arkadaş Romanya’ya gitmek ister. Çok para kazanacakları..

  • PengoTV tarafından
  • 4.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..