#Pkk pydye

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı 01:18

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine, bir aile daha katıldı...

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde 01:39

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 987. gününde devam ediyor...

Başkale’de silah ve mühimmat ele geçirildi 00:16

Başkale’de silah ve mühimmat ele geçirildi

Van'ın Başkale ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi...

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN 02:47

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN

35 EVLATLARINI PKK'DA SÖKEREK ALDILAR..

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..

Irak sınırına askeri sevkiyat 03:52

Irak sınırına askeri sevkiyat

Irak sınırına askeri sevkiyat TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'ya karşı yürütülen operasyonlara destek ve sınır güvenliğinin artırılması için Türkiye-Irak sınırına son günlerde yoğun askeri sevkiyatın yapıyor. Mardin..

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı 00:59

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı Van'ın İpekyolu İlçesindeki 4 derslikli anaokuluna PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda okul binasında hasar meydana geldi...

Mardin-de 3 Asker Şehit 00:28

Mardin-de 3 Asker Şehit

Mardin-de 3 Asker Şehit Mardin'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu...

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:10

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı İzmir'de saldırı hazırlığındaki terör örgütü PKK üyesi, 10 kilogram C4 patlayıcı, 2 kalaşnikof tüfek ve 8 el bombasıyla yakalandı...

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi 01:04

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi Hakkari’deki Kato Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında askerlerin kullandığı güzergahtaki bir köprünün altına PKK’lılarca tuzaklanan patlayıcı imha edildi...

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı 15:47

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı hain planları fetö pkk daeş pyd işbirligi..

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi 01:43

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım'ın babası teröre tepki gösterdi...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin 00:45

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin

Diyarbakır Halkı sokağa çıktı ama bu sabah patlatılan bombadan sonra HDP BİNASİNİ TAŞLAMAK İÇİN..

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır 03:47

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır A Haber Yayın Danışmanı Orhan Sali HDP'li isimlerin gözaltına alınmasını yorumladı. Sali, 'Bu gece Türk tarihi için çok önemli bir gecedir. PKK'nın Türk siyaseti üzerinden kurduğu..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..