#Pkk pydye

Bu Videoyu İzleyen Başkanlık Sistemine Evet Diyor 06:13

Bu Videoyu İzleyen Başkanlık Sistemine Evet Diyor

PKK BAŞKANLIK SİSTEMİNE EVET DİYEN HAİNDİR DEDİ...

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi 01:41

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgelerine düzenlenen hava harekatında vurulan bazı terörist hedefleri AA tarafından görüntülendi....

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım 01:09

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada bir kişinin gasp edilmesi olayına karıştığı ileri sürülen zanlı, basın mensuplarına Dövmemi çekin..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 12.Bölüm İzle 46:47

Bunalımlı Yıllar 12.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; “Özal'lı Yıllar Türkiye'nin gündeminde olan işkence ve kontgerilla kavramları, ANAP döneminde başlayan PKK, enflasyon, hayali ihracat ve rüşvet olayları, Öza..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

Teröristler Kendilerini Böyle Kamuflaj Etti 01:39

Teröristler Kendilerini Böyle Kamuflaj Etti

Teröristlerin kaçmaları için kendilerini böyle kamufule ediyorlar. Görüntülerde nerde yakalandıgı belli olmayan pkk'lının kamufulesi şok etti..

Eller Tetikte! Asker Tendürek'teki Uluslararası Yolu Kapattı 01:07

Eller Tetikte! Asker Tendürek'teki Uluslararası Yolu Kapattı

Tendürek Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürerken, bölgeden geçen uluslararası karayolu güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı...

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Son dakika  Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı 01:27

Son dakika Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için uğurlama töreni düzenlendi...

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Fetö Gerçekleri ve Kuklaları 02:06

Fetö Gerçekleri ve Kuklaları

fetöyü pof poflayanlar, fetönün temelini atanlar, destekleyenler,dış güçler,pkk-pyd-abd-almanya vs..

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

Operasyona Gitmek İsteyen Koca Yürekli Çocuk (Asker Ağabey Ben de Geleyim) 00:15

Operasyona Gitmek İsteyen Koca Yürekli Çocuk (Asker Ağabey Ben de Gele

Doğuda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar kapsamında operasyona giden Mehmetçik, yolunu kesen çocuklarla vakit geçirmiş. Çocuklardan birinin Mehmetçiğe, Asker ağabey ben de geleyim demesi izleyenleri duygulandırm..

  • JET TV tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik'ten Teröristlere Eren Bülbül Yazılı Mermi 01:35

Mehmetçik'ten Teröristlere Eren Bülbül Yazılı Mermi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca üs bölgesinde Mehmetçik, dağlık alandaki PKK'lı teröristlere, üzerinde #İyi ki varsın Eren Bülbül# Dağlıca yazılı obüs mermileriyle ateş etti...

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Gaziantep'te Deaş Operasyonu 02:08

Gaziantep'te Deaş Operasyonu

Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda, çok sayıda örgütsel malzeme bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şehitkamil ilçesinin 8 Şubat Mahallesi'nde önceden belirlenen 3 adrese eş z..

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha 01:05

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha

ABD, teröristlere 60 TIR dolusu ağır silah daha gönderdi. ABD'nin terör örgütü YPG'ye yaptığı son sevkıyatta, zırhlı hummer araçlar, pikaplar, roketler, otomatik makineli tüfekler, havan topları ve dürbünler de bulunuyor..

Kato Dağı'ndaki Karadenizli  Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı 02:15

Kato Dağı'ndaki Karadenizli Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı

Şırnak'ta Kato Dağı'na bayrak asarak gündeme gelen, ardından Tunceli-Pülümür karayolunda PKK tarafından kurşun atılan ve çatışmaya giren Karadenizli TIR şoförü, bu kez Kato Dağı'nda Mehmetçiklere Akçaabat köfte ziyafeti ..

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...