#Pkk pydye

Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı 00:21

Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı

Doğu'da sürdürülen operasyonlar kapsamında PKK'ya göz açtırılmıyor. O operasyonların birinde bixi ile hedefe ateş edilen görüntüler Mehmetçik kamerasına böyle yansıdı...

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi  Siha'ları Başımızdan Çekin  Diye 02:15

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi Siha'ları Başımızdan Çekin Diye

Trabzon'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu parti örgütünün 6´ıncı Vakfıkebir Olağan İlçe Kongresi´ne katıldı. Silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştirilerine tepki gösteren ve yerli İHA'larla ayda 2 bin 600..

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı 01:27

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı

İçişleri Bakanlığı, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 15.00’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Eskiderecik Mahallesi'nde mültecilerin geçici olarak barındığı alana Irak kuzeyi istikametinden düzenlenen havanl..

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi 01:45

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi

Diyarbakır’da, öldürülen terör örgütü mensuplarının mezar taşlarında bulunan şehit ibareleri ve sözde PKK bayrakları kaldırıldı...

Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek 02:01

Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek

Tunceli'de, terör örgütü PKK üyelerince kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın ailesinin evlatlarına duyduğu özlem dinmiyor...

Diyarbakır’da Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi 00:16

Diyarbakır’da Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirildi...

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı 01:12

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı

Ağrı Dağı'nda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, boş bir evin mutfağında yer alan ve girişi çamaşır makinesiyle gizlenmek istenen sığınakta, teröristlere ait gıda ve yaşam malzemesi el..

Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi 05:47

Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılbaşını geçireceği ve 19 Nisan’dan bu yana terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı’na geldi. Soylu’nun, burada telefonla aradığı Cumhu..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

CHP'nin Atatürk'ü Anmaya Ne Yüzü Ne Hakkı Kalmıştır 00:41

CHP'nin Atatürk'ü Anmaya Ne Yüzü Ne Hakkı Kalmıştır

Partisinin Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'ye sert çıktı. Bahçeli, Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir. Hele hele HDP, PKK ve FETÖ'nün yörüngesine giren CHP'nin Atatürk adını anmaya ne yüz..

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Yakalandı 03:25

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Ya

Mersin'de 17 Ekim tarihinde meydana gelen ve 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan polis servis aracına yönelik bombalı saldırının failleri yakalandı. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 21 kişiden 16'sı tutuklanırken, bombalı..

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:10

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen tankçı er Suat Surki, Van'ın İpekyolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı...

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi 00:34

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 1 sığınak, 1 kilogram patlayıcı ve çok miktarda patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek imha edil..

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi 00:19

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 2 mağara imha edilirken, çok sayıda malzeme ele geçirildi...

Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı 01:16

Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Suriye’nin Afrin kentinde bulunan PKK/PYD terör örgütüne ait mevziler TSK tarafından top atışına tutulurken, sınırın sıfır noktasında bulunan Ceylanpınar-Suriye sınırında önlemler artırıldı...

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu 00:56

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK hedefleri topçu atışlarıyla vuruldu...

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte 01:44

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte

Suriyeli muhalifler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör örgütü PYD/PKK’nın işgalindeki Afrin bölgesine gerçekleştireceği harekat için elleri tetikte bekliyor...

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce