#Pkk pydye

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Terör Yuvalarına Büyük Harekat 00:56

Terör Yuvalarına Büyük Harekat

Terör Yuvalarına Büyük Harekat İzle..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi' 00:31

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye kuzeyinde yürütülen operasyonlarda son 24 saatte 16 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi...

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Kayseri'de 15 askeri şehit eden terörist MİT operasyonuyla yakalandı 11:27

Kayseri'de 15 askeri şehit eden terörist MİT operasyonuyla yakalandı

Kayseri'de 2016'da çarşı iznine çıkan askerlere saldırının faillerinden PKK'lı Ferhat Tekiner, MİT'in operasyonuyla Irak'tan Türkiye'ye getirildi...

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı 03:27

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı

Meclis’te bütçe görüşmelerinin 6. gününde de tansiyon düşmek bilmedi. HDP'nin suçlamaları üzerine kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu fotoğraflarla anlattı. HDP'li vek..

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor 00:49

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor

Suriye'nin Rakka şehrinde bulunan Ayn İsa bölgesinde TSK destekli Suriye Milli Ordusu ile terör örgütü YPG/PKK arasında yaşanan şiddetli çatışmalar devam ediyor...

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Şırnak'ta güvenlik güçleri, zorlu kış şartlarında da teröristlere göz açtırmıyor 01:19

Şırnak'ta güvenlik güçleri, zorlu kış şartlarında da teröristlere göz

Şırnak’ta güvenlik güçlerin Bestler Dereler bölgesinde zorlu kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor...

PKK_KCK OPERASYONU 00:41

PKK_KCK OPERASYONU

PKK_KCK OPERASYONU..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı 01:26

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan alınan son dakika bilgisine göre, Mardin'de bombalı eylem hazırlığındaki bir örgüt mensubu, 2 kg ağırlığındaki plastik patlayıcı ile yakalandı. İçişleri'nden gelen açıklama şu şekilde: Mardin/Kı..

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın 01:05

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında HDP il eş başkanı da var...

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu 02:44

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit ol..

ABD'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL HATAY! AMAÇ TÜRKİYE'Yİ KISKACA ALMAK! 44:47

ABD'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL HATAY! AMAÇ TÜRKİYE'Yİ KISKACA ALMAK!

Atatürk Hatay için neden şahsi meselem demişti? Hatay’ın Türkiye’nin güvenliği için önemi ne? ABD Genelkurmay Başkanı Suriye'nin kuzeyine giderek PKK/YPG terör örgütü ile görüştü. Neden? Amaç ne?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..