#Pkk terör Örgütünün Şubesi gibi Çalışıyor

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor 02:15

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor Diyarbakır'daki aşiret temsilcilerinin, terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepkisi devam ediyor...

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti 00:22

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti Tunceli'de Terör örgütü PKK'nın bomba yüklü aracını İHA buldu, kobralar imha etti...

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama 00:37

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama

PKK/PYD terör örgütünün işgalinden kurtarılan Cinderes ilçesinin güneyindeki Mahmudiye köylüleri ÖSO birliklerini sevinçle karşılıyorlar. Görüntüler bölgedeki teröristlerin işgalci olduklarını çok net bir şekilde gösteri..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe 02:12

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe

İşte Pkk'lı Alçakları Çıldırtan O Hutbe..

Külliye'de Fetö ve Pkk'ya Türkülü Tepki 01:36

Külliye'de Fetö ve Pkk'ya Türkülü Tepki

Külliye'de Fetö ve Pkk'ya Türkülü Tepki Külliye'de yaşayan insan hazineleri ödül töreninde ilginç anlar da yaşandı. Atma türkü dalından ödül alanlar, FETÖ ve PKK'ya seslendi. İşte o anlar....

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti 01:26

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti

Pkk Saldırısında Kızını Kaybeden Baba İsyan Etti Diyarbakır’da geçen hafta düzenlenen bombalı saldırıda Kızı Zeynep Sevinçer'i kaybeden baba Veysi Ece, PKK'ya lanet etti...

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor 01:44

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör operasyonlarında kullandığı “Eşek arısı” drone, dedektör köpekler ve helikopter droneler teröristlerin kabusu haline geldi. Terör örgütü PKK, yol kenarları olmak üzere çeşitli bölge..

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri 18:14

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri

A Haber'de yayınlanan Yazboz programında konuşan PKK-YPG yöneticisi itirafçı terör örgütünün İslam dinini kullanarak beyinlerini yıkadığını ifade etti. FETÖ'cü polisler sayesinde rahatlıkla sınırı geçip hendek kazdıkları..