#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Ne Okul Ne De Eğitim, 15 Yılda 9 Sergi Açtı 05:08

Ne Okul Ne De Eğitim, 15 Yılda 9 Sergi Açtı

Mersin'de yaşayan 2 çocuk annesi ressam Asuman Yanpar, 15 yılda 80'in üzerinde resim yaptı. Resimle ilgili ne okul okuyan ne de eğitim alan Yanpar, yaptığı resimlerle insanların büyük takdirini topluyor. Bugüne kadar 9 k..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi 01:39

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi

İstanbul'da kar nedeniyle aç kalan tilki, ormanda gezen vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar tilkiyi besleme çalışırken, tüm bu yaşananlar kameralarca kaydedildi. İstanbul'da karın başladığı ilk dakikalarda çekilen bir g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti 04:08

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti

Sosyal medyayı doğru kullanarak, ders çalışma disiplinini de dikkatli kurguladığını anlatan Bilik, Öncelikle günlük tekrarlar çok önemli. Kendi yapamadığım konulardan özetler çıkardım ve bu özetlerle ilgili sorular çözd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Derdi Çocuklarını Okutmak 04:23

Tek Derdi Çocuklarını Okutmak

Adana'da kalıp ustası Emin Bozdağ, motosikletle giderken bir kamyonetin çarpması sonucu yaralanarak çalışamaz hale gelince yıkılmak üzere olan gecekonduda eşi ve 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Bozdağ, “Çocuklarımı..

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek 02:00

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek

ATV, A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaykanı Erdoğan Barzani'nin referandumla ilgili yaptığı açıklamalarına ' Bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyeti..

Bu Da Cep Mangal 00:55

Bu Da Cep Mangal

Adana'da kebapçı Reşit Cebe, müşterilerine 'cep mangal' hediye ediyor. 14 santimetre uzunluğunda, 7 santimetre yüksekliğinde, 6 santimetre genişliğindeki 'cep mangal' yoğun ilgi görüyor. Reşit Cebe, “3 yıl önce müşterile..

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat 03:47

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat

Hakan Çanta İcra Kurulu Başkanı Hakan Hacısoyu, merdiven altı diye tabir edilen çantalara dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, “Mümkün olduğunca markalara göz atarak hareket etmeleri konusunda tavsiyede bulunuyoruz” d..

Cumhurbaşkanı  Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok 01:14

Cumhurbaşkanı Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması ile ilgili, Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu. dedi...

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

İzdivaç Damadı  Adliyeye Sevk Edildi 00:51

İzdivaç Damadı Adliyeye Sevk Edildi

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi. Zuhal Topal'ın izdivaç programında damat adayı olarak ekrana çıkan Birkan K..

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor 05:24

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Cihat Öziş’in 70 kiloluk Saint Bernard türü köpeği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındı. Henüz yavruyken aldığı köpeğinin çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan Öziş, S..