#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor 01:42

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor

Aksaray'da bir çiftçinin izlediği belgeselden etkilenerek, ABD'den getirttiği tohumlarla tarlasında ürettiği rengarenk mısırlar görenleri şaşırtıyor. Çiftçi Katman, Renkli mısırlar üreteceğim dediğimde birçok arkadaşım ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu 03:27

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu

Koç Lisesinden Nil Selen Aydın’ın, ‘Holografik İnterferometri Yardımıyla Yazılım ve Algoritma Analizi’ isimli çalışması, dünyanın en büyük database’i sayılan IEEE’de yayınlanırken, Üsküdar Amerikan Lisesinden Alara Güler..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Çocuklara Zorla Yemek Yedirmek Obeziteye Sebep Oluyor 05:01

Çocuklara Zorla Yemek Yedirmek Obeziteye Sebep Oluyor

Canbebe’nin “Anneler ile Geleceğe” isimli projesiyle Trabzonlu anneler ile buluşan Çocuk Gelişim Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt, “Katı gıdaya geçildikten sonra çocuklara zorla fazladan yedirilen yemekler ileride obeziteye se..

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo da Katıldı 00:30

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo da Katıldı

'Come to Beşiktaş' çılgınlığına Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'da dahil oldu. Portekizli süper star 309 bin kişinin izlediği canlı yayında Come to Beşiktaş! dedi...

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo Da Katıldı 00:30

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo Da Katıldı

Come to Beşiktaş çılgınlığına Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'da dahil oldu. Portekizli süper star 309 bin kişinin izlediği canlı yayında Come to Beşiktaş! dedi...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..