#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru 02:56

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına Türkçede kelimeler en çok hangi harfle başlar? sorusu damga vurdu. Uzun süre cevap verip vermemekte zorlanan yarışmacı, kazandığı 30 bin TL'yi riske etmedi ve Ç..

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu  Gömün Gitsin 02:53

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu Gömün Gitsin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy’de hayata geçirdikleri Çekmeköy Park projesinin basın lansmanında Kadir Topbaş’ın istifası ile ilgili, “Topbaş’ın gitmesi iyi oldu. Bizim oralarda bir laf vardır, gid..

Halit Ergenç Ateş Püskürdü 07:05

Halit Ergenç Ateş Püskürdü

Oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen Halit Ergenç, dizi oyuncularının bölüm başına aldığı ücretlerin eleştirilmesine isyan etti. 47 yaşındaki oyuncu, “Deli gibi çalı..

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek 01:24

Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdlib'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. dedi...

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız 03:47

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, Tokat'ta Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret ederek, “Size Kıbrıs Türkleri olarak minnettarız. Candan can vererek bir devlet bir Cumhuriyet kurdurdunuz” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti! 00:36

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti!

Malezya'da bir evin tuvaletinden çıkan bataklıkta bulunduğu tahmin edilen yaratık büyük korku oluşturdu. Mirror'da yer alan habere göre ev sahibi fotoğrafçı 25 yaşındaki Zul Hanif Anip evlerinin pirinç tarlasına yakın ol..

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans 02:07

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans

irma çalışanlarından Rıfat Üçüncü, araçlarda yazan Çaybulans ve İçiş üstünlüğü nün hikayesini anlattı. Üçünçü, “Bu, patronlarımızın aklına geldi. Çaybulans yazılı araçlarımız çok dikkat çekiyor. Bizler trafikte araçla..

  • Umut Tv tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası 24:18

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası

Birinci şarkımız: Sayılar ve arkasından diğer çocuk şarkıları... 00:00 Sayılar 03:31 Renkler 06:43 Şekiller 10:35 Kedi Miyav Dedi 12:30 Canım Annem 14:59 Tertemiz Dünya 16:34 Hopla Topla 18:09 Güçlen Geride Kalma 20:10 Y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..