#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni  Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Cumhurbaşkanı  Ordu Sadece Türk Milletinin Ordusudur 01:29

Cumhurbaşkanı Ordu Sadece Türk Milletinin Ordusudur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ordu, darbecilerin, cuntacıların, vesayetçilerin ordusu değildir. Bu ordu sadece ve sadece Türkiye'nin ordusudur, Türk milletinin ordusudur. dedi...

Ev Yapımı Roketi Mike Hughes Yaptı 00:59

Ev Yapımı Roketi Mike Hughes Yaptı

Abd nin Kaliforniya şehrinde Mike Hughes adındaki adam 110km yüksekliğe çıkışı tamamlayacak 25kasım 2017 tarihi verdi. tüm masrafı kendisi karşılayan (20.000USD) ve kendisi yapan çılgın adam şunları dedi korkukuyorum ..

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız Ve Tepkisiz Kalmayacaktır 02:01

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız V

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 2019'da tam manasıyla tesis etmek için AK Parti ile verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, Siyasal süreçte bloklaşma keskinleşirse, MHP buna tepk..

Başbakan Yıldırım 500 Civarında Engelli Öğretmen Ataması Gerçekleştireceğiz 01:45

Başbakan Yıldırım 500 Civarında Engelli Öğretmen Ataması Gerçekleştire

Başbakan Yıldırım, Önümüzdeki sene içerisinde 500 civarında engelli öğretmen ataması gerçekleştireceğiz. dedi...

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇ 01:32

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇

Birkan Sokullu dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Biten dizisi hakkında konuşan Sokullu olayların perde arkasını anlattı. Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizinin yayından kaldırılması ha..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli 03:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Kadına şiddeti insanlığa ihanet olarak ilan etmiş bir Cumhurbaşkanı sıfatıyla diyorum ki, bu ihanetin içine girmiş herkes cezasını çekmelidir. dedi...

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu 02:13

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu

Kuveytli gazeteci Abdullah Hadleg, katıldığı bir programda skandal açıklamalar yaptı. Hedleg, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de yeri olduğunu, barış ve kardeşliğinin de çoğu ülke tarafından tanındığını söyleyerek, Allah ..

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi 02:23

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım, felaket senaryolarına rağmen Türk ekonomisinin yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü belirterek, Bu sene sonunda büyüme oranımız yüzde 6-7 arasında gerçekleşecek dedi...

İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefimiz 01:42

İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefim

FETÖ'nün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni işgali davasını takip etmek için 150 avukatla beraber Silivri'ye gelen İBB Başkanı Uysal, Suçluların hak ettikleri cezayı almaları tek hedefimiz. dedi...

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti 08:14

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti

Esenyurt’ta on beş dakika arayla ‘tırnakcılık’ yöntemiyle bir esnafı dolandıran hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İlçede sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan esnaf emniyete tepki göstererek, ’’Kendi imkanl..

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu 05:30

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” diyen Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ekinci, basın mensuplarına..

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Cumhurbaşkanı  Dövizdeki Suni Şişkinlik Kısa Sürede Ortadan Kalkacak 01:27

Cumhurbaşkanı Dövizdeki Suni Şişkinlik Kısa Sürede Ortadan Kalkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Döviz kurlarında son günlerde görülen suni şişkinliğin kısa sürede ortadan kalkacağına inanıyorum. Faizler, benim ekonomide en çok muzdarip olduğum alanı oluşturuyor. dedi...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: 06:56

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: "Eğitim Arttıkça Şiddetin Kalitesi Artıyor

Kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için konusunda uzman birçok kişiyi bir araya getiren Kadına Şiddetle Mücadele Çalıştayı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Özlem Zengin “Eğitim arttıkça şiddetin kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

Başbakan Yıldırım Siber Güvenlik Eşittir Ulusal Güvenlik 04:29

Başbakan Yıldırım Siber Güvenlik Eşittir Ulusal Güvenlik

Başbakan Yıldırım, Siber güvenlik, artık ulusal güvenliğimizin değişmez ve önemli bir unsuru haline geliyor. Siber güvenlik eşittir ulusal güvenlik. dedi...

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor 06:41

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor

Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bekliyorİZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yaşayan doğuştan kalp hastası 8 aylık Çağan Kutay bebek sağlığına kavuşabilmek için yardım bekliyor. Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bek..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce