#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Kadının Çocuk Sevgisi Onu Canından Ediyordu 03:22

Kadının Çocuk Sevgisi Onu Canından Ediyordu

Hasta Kadına Doktorlar Çocuk Yapmayın Dedi Ama O Dinlemedi Çocuklarını Görenler Şok Oldu İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz Artırımı Baskısı Gayretleri Beyhude Bir Çabadır 03:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz Artırımı Baskısı Gayretleri Beyhude Bir Ça

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum. dedi...

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Kudüs kararına ilişkin, Zaten işgal altında olan bu şehirle ilgili böyle bir kararın açıklanmasının hiçbir hükmü olamaz. dedi...

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Nihat Doğan Batılı Ülkelere Ateş Püskürdü 04:02

Nihat Doğan Batılı Ülkelere Ateş Püskürdü

Nihat Doğan, Filistin'de İsrail askerlerinin uyguladığı vahşete sessiz kalamadı. Batılı ülkelere seslenen Nihat Doğan, 'Nerede insan hakları' dedi...

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan Akıllı Telefon Alacağına Git 5 Liraya Deodorant Al 04:00

Nihat Doğan Akıllı Telefon Alacağına Git 5 Liraya Deodorant Al

Didem Soydan'ın başlattığı deodorant tartışmasına Nihat Doğan da dahil oldu. Akıllı telefonlara dünya kadar para veren ama kişisel temizliğine önem göstermeyenlere tepki gösteren Nihat Doğan, Akıllı telefon alacağına gi..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Boluğur Aşk İstiyorum 02:20

Merve Boluğur Aşk İstiyorum

Murat Dalkılıç'la evliliğini noktalayan Merve Boluğur katıldığı ödül töreninde özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. 2018 yılından beklentilerini sıralayan güzel oyuncu Aşk istiyorum dedi...

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Başbakan Yıldırım: Kudüs'te Yanlış Hesap Yapanlar Sonunda Pişman Olacak 00:58

Başbakan Yıldırım: Kudüs'te Yanlış Hesap Yapanlar Sonunda Pişman Olaca

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM Gerekeni Yapmıyorsa İlgili Mercileri Zorlayacağız 01:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM Gerekeni Yapmıyorsa İlgili Mercileri Zorlaya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs konusunda BM, BM Güvenlik Konseyi ne gerekiyorsa yapacaksınız. Yapmıyorsanız hukuk içinde gerekeni yapmak için ilgili mercileri zorlayacağız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürüsünün Peşini Bırakmayacağız 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. dedi...