#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor 00:54

Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor

Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam muhabirlerin sorularını yanıtladı. Popçu bir de şarkı müjdesi verdi. Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Popçu, eskiden şarkı söylediği mekanı görünce ise..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktoradan doğrudan doçentliğe geçişe ilişkin, YÖK Başkanımıza bu talimatı verdik. Doçentliğin şartları buna göre yeniden düzenlenerek önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. dedi...

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Başbakan Yıldırım Her Karar Üzerinden Mahkemelerimizi Hırpalamak Doğru Değil 01:59

Başbakan Yıldırım Her Karar Üzerinden Mahkemelerimizi Hırpalamak Doğru

Başbakan Yıldırım, AYM'nin Alpay ve Altan hakkındaki kararıyla ilgili, Her karar üzerinden mahkemelerimizi alıp hırpalamak, onları keselemek, itibarını azaltmak doğru bir şey değildir. dedi...

İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler 06:23

İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler

Adana’da işitme engelli Agit Acun, 4 kişi tarafından dolmuşta öldüresiye dövüldü. Dayak anı dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken engelli gencin kanser hastası annesi Cihan Acun, “Nasıl ciğerim parçalanıyo..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Ölen İki Kardeşin Dedelerinin Feryadı Yürek Dağladı 01:43

Ölen İki Kardeşin Dedelerinin Feryadı Yürek Dağladı

İzmir Karabağlar'da inşaat çukuruna düşüp hayatlarını kaybeden kardeşler Yusuf ve Ali Tencirlioğlu'nun dedesi Süleyman Tencirlioğlu, İki kardeş gitti. Bunun hesabını kim verecek dedi...

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı 01:04

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gecelerde yakalandı. Çapkınlık gecesinde Tolga Sarıtaş bakın kendini nasıl savundu? Söz Dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş çapkınlık gecesinde sobelendi. 2 güzel bayanla görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi 01:30

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge Bakanlığı'nın Genel Sekreteri Cabbar Yaver, bugün Kürt yetkililerle bir araya gelen Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un Bağdat'ın kriz..

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir 01:30

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir

Başbakan Yıldırım ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin NATO içindeki bir ülke, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde terör örgütüyle bir olup, askeri bir örgüt kuruyor. ABD bu yanlıştan vazgeçmelidir dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekat Her An Başlayabilir 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekat Her An Başlayabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TSK, en kısa sürede Afrin ve Münbiç meselesini Allah'ın izniyle halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır harekat her an başlayabilir.” dedi...

Camiye dadanan ayakkabı hırsızları kamerada 00:17

Camiye dadanan ayakkabı hırsızları kamerada

Zeytinburnu'nda bir camiye dadanan ayakkabı ve çanta hırsızları, güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlara seslenen camii cemaati, Gelsinler, namazlarını kılsınlar, biz onlara gerekli yardımı yaparız dedi...

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi 08:10

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi

Gaziantep'te partisinin olağan kongresine katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, son çıkan ve tartışmalara neden olan KHK ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bu KHK o gece devletin yanında duran millete bugün de milletin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanının görevden uzaklaştırılması için Demek ki bir su kaçağı var. Bize gelen bilgiler çok daha farklı dedi...

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Prof. Dr. İlber Ortaylı: 'İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olmaz' 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı: 'İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olma

İran’da geçtiğimiz günlerde başlayan protestolar hakkında konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, “İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olmaz dedi...

Erdoğan: '2019 Mart yerel seçimleri 2019 Kasım seçimlerinin işaret fişeğidir' 06:40

Erdoğan: '2019 Mart yerel seçimleri 2019 Kasım seçimlerinin işaret fiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Önümüzde 14 ay var, 14 ay sonra biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Biliniz ki Kasım 2019’un işaret fişeğidir” dedi...

Merdivenlerden aracı ile inen sürücü gözaltına alındı 01:05

Merdivenlerden aracı ile inen sürücü gözaltına alındı

Ataşehir’de aracı ile merdivenleri kullanarak inen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Aracın sürücüsü Sinan Human, “Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım” dedi...