#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın' 01:28

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın'

Diyarbakır’da Kobani olayları sırasında 3 arkadaşıyla birlikte öldürülen ve faillerinden biri bugün yakalanan Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü, “Olayda suçu ve ihmali olan herkesin yargılanmasını istiyorum” dedi...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor 01:16

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor

Fenerbahçe kongre üyelerine ve taraftarlara seslenen Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Y. Koç, “Önümüzdeki aylar benim için çok büyük önem ve heyecan taşıyor; desteğiniz benim için çok kıymetli” dedi...

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu 07:38

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu

Sosyal medyada, bir pastanenin tezgahında bulunan tatlıların üzerinde farenin gezmesi görüntülerinin yayınlanması üzerine, Dilaver Pastanesi'nin sahibi Dilaver Akkoyun, 'Halkımızdan ve müşterilerimizden özür diliyoruz'' ..

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu 02:00

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin (AB), Sırbistan ve Karadağ ile üyelik müzakerelerini hızlandırması gerektiğini belirterek, Bu, AB'nin Balkanlar'daki durumunu i..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu 09:48

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu

Filistin’in El Halil kentinde 7 Aralık’ta İsrail polisi tarafından gözleri bağlı olarak götürülen Fevzi Al-Junaidi hâlâ gözaltında bulunuyor. 16 yaşındaki gencin babası Muhammed Al-Junaidi, “Filistinliler için ev diye bi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesabı sorulacaktır' 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesabı sorulacaktır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zalimin yaptıkları hiçbir zaman yanına kar kalmaz. Hem bu dünyada hem de ahirette, katliamların, zulümlerin, dökülen masum kanların hesabı muhakkak sorulur, sorulacaktır dedi...

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Işık: Memur olmak yerine girişimci olmayı teşvik etmemiz lazım 04:22

Işık: Memur olmak yerine girişimci olmayı teşvik etmemiz lazım

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, girişimcilik alanının çok önemli bir alan olduğu belirterek, “Türkiye’de devlet memuru olmak yerine girişimci olmayı özendirmemiz teşvik etmemiz lazım” dedi...

Ümit Özat: 'Pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var' 00:42

Ümit Özat: 'Pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “3 haftadır pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var” dedi...

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı' 05:30

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kur

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı. Son haline dönüştürerek önümüzdeki günlerde güzel bir karar ve haber halinde duyurulacak” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin Kudüs kararına sert tepki 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin Kudüs kararına sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail bir işgal devletidir” dedi...

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor 04:12

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor

Adana’da narenciye üreticileri bahçelerde kesim yapacak işçi bulamıyor. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Kamplarda yaşayan Suriyelileri izin verin tarlada çalıştıralım. Günlük 54 TL para veriyoruz. En azı..

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti 12:42

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda düzenlenen olağanüstü toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gökçek, Yapıla..

Cengiz Özkan   Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını 06:15

Cengiz Özkan Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını

Seher vakti çaldım yarin kapısını Baktım yarin kapıları sürmeli Boş bulmadım otağının yapısını Çıka geldi bir gözleri sürmeli Aslanım eller eller Kokuyor güller güller Ne bilsin eller eller Perişan hallerimi Açtı..

  • slmn kç tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce