#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda 01:39

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun ilk tren seti raylara indirildi. Müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. Bakan Karaismailoğlu Testlere başlıyoruz dedi...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti 02:18

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çok önemli açıklamalar yaptı... Doğu Akdenizdeki tatbikatlar NATO kuralları çerçevesinde yapılıyor dedi... Yunanistan sahada ve masada üstünlük sağlayamadığı için agresifleştiğini söyled..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Trump Yine Biden'i Topa Tuttu 02:10

Trump Yine Biden'i Topa Tuttu

Amerika’da gözlerin çevrildiği adres Beyaz Saray'dı. Başkanın gündeminde yaklaşan seçimler vardı. Trump, yine rakibi Biden'a yüklendi. O seçilirse, ekonomimiz çöker dedi...

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri 01:35

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi, 97. yaşını kutlarken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partisiyle ilgili öz eleştiri yaptı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidar olamamasının kabahati millette değil, CHP'nin kendisinde dedi...

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil- 01:50

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil-

NATO, dünyanın kilitlendiği Doğu Akdeniz’deki gerginlik için toplandı. Gündemde Yunanistan ile Türkiye arasındaki kriz vardı. Toplantının ardından konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “NATO, Yunanistan'ın çözümün b..

Trump'tan Koronavirüs İtirafı 02:17

Trump'tan Koronavirüs İtirafı

Dünyanın gözü bir kez daha Beyaz Saray'a çevrildi. Amerikan Başkanı salgını önemsiz gösterdiğini itiraf etti. Halkı paniğe sürüklemek istemedik dedi...

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor 06:00

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor

Eskişehir’de sabah ve akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesine giden işçi trafiğinin yoğunluğuna dikkat çeken Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “İşçiler en azından 1 saatini yolda geçiriyor. Bu saatlerde büyük..

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor 03:13

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor

Denizli’de yaşayan Uğur Dinçer, velayeti kendisinde olmasına rağmen 2,5 yıldır kızını göremiyor. Yapılan tüm hukuki mücadeleye rağmen evladına kavuşamayan baba Dinçer, “Nerede olduğunu ve ne şartlar altında yaşadığını bi..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor- 01:15

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim aracı EBA TV’de yaşanan sıkıntıya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk “Sorunun çözülmesi için çalışmalar sürüyor” dedi...

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı 05:00

Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mehmet Narin, vatandaşlara maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunarak, Semt pazarlarında satılan, hijyenik olmayan ortamlarda üretilen maskeler korona virüsten 100 kat daha tehlikelidi..

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet anlarını anlattı 03:49

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet an

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişinin önce darp edip sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya attığı Suriyeli Muhammed Selmo, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Kolunda platin olduğunu söyleyen Selmo, “Bir kişi yüzüme vur..

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız 02:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Şehir Hastanesi açılışında konuştu. Gündeminde Azerbaycan-Erenistan gerilimi vardı. Ermenistan’ın hiç beklemediği bir karşılık aldığını söyledi. ''Karabağ işgalden kurtulana kadar mücadele sür..