#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı 02:01

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı

Aksaray’da bu yıl nisan ayında çiçek açıp, meyve veren elma ağacı, kasım ayında yeniden filizlenip, çiçek açtı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Habib Çetinkaya, ''Havaların sıcak gitmesi ve yağmur yağm..

  • GÜL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike 04:19

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike

Beylikdüzü’nde 13 bloktan oluşan yaklaşık 2 bin kişinin oturduğu siteler bölgesi sakinleri, taşıyıcı kolonları erozyona uğrayan ve demirleri oksitlenen binalarında korku içinde. Bazı blokları 1 yıl önce meydana gelen 5.8..

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı 06:32

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı

İzmir’de meydana gelen depremde, kendi hayatını riske atıp enkaz altından çok sayıda kişiyi kurtaran 20 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Ahmed Muhammed Abu Cuhayşa, “Yaptığım şey içimden geldi. Türk halkını Filistin ha..

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler! 01:46

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler!

İZMİR'İ SARSAN DEPREM ÜZERİNDEN ALTI OK'A YÜKLENEN İSİMLERDEN BİRİ DE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YDİ. DEPREM ENKAZI ÜZERİNDEN İSTİSMAR YAPIYORLAR DEDİ, ENKAZ ALTINDA KALANIN CHP OLDUĞUNU SAVUNDU...

Enkazın başından ayrılmadı, 17 kişiyi tek tek o teşhis etti 03:55

Enkazın başından ayrılmadı, 17 kişiyi tek tek o teşhis etti

İzmir’de meydana gelen depremde enkaza dönen Doğanlar Apartmanı görevlisi, enkazın başından ayrılmayarak çıkarılan cenazeleri tek tek teşhis etti. Yaşananları anlatan Mustafa Turbaş, Vefat edenleri teşhis etmek çok üzüc..

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..

Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı 02:21

Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı

Çin tarafından üretilen korona aşısında yan etki olduğu ve bir kişinin bu yüzden öldüğü iddia edilmişti. Bu yüzden Çin'den gelen aşıların denemeleri durdurulmuştu. Bilim Kurulu Üyesi Serhat Ünal, ölüm olayının aşıyla ilg..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum 01:52

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum

Suriye’de mültecilerin ve sığınmacıların ülkeye dönüşü konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuşan Beşar Esad, Suriyelilerin dönüşünü Türkiye engelliyor dedi...

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor 01:39

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor

Koronada ikinci dalganın yaşandığı Avrupa'da yeniden sıkı tedbirler alınıyor. Avusturya'da genel karatina ilan edildi. Almanya Şansölyesi Merkel ise Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek dedi...

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz dedi. Erdoğan ayrıca, salgınla ilgili kuralların hassasiyetle uygulanmasını istedi...

Damattan şeytani plan! 03:02

Damattan şeytani plan!

MERSİN'DE EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN, İSTANBUL'DAKİ BABA OCAĞINA SIĞINDI.... AMA GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA ADRES DEĞİŞTİREN KADININ EVİNİ BULDU... KARISINI DÖVDÜ KAYINVALİDESİNİ DE BIÇAKLADI..SHOW HABER'E KONUŞAN AİLE 'ÖLMEK İSTE..

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..