#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

Otelcilerin dilenci isyanı... 02:48

Otelcilerin dilenci isyanı...

İSTANBUL'DA TARİHİ YARIMADAYA GİDEN TURİSTLER, YAKALARINDAN DÜŞMEYEN DİLENCİLER, ISRARCI SEYYAR SATICILAR VE DOLANDIRICI TAKSİCİLERDEN BIKTI. OTEL İŞLETMECİLERİ YETKİLİLERE ''BİZİ VE TURİSTLERİ ONLARDAN KURTARIN'' DİYE ..

Müslüm Gürses - Fark Yaraları 03:08

Müslüm Gürses - Fark Yaraları

Tanrı yazar kullar çeker günahı Bir eziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevgi ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi h..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sattas - Aman Aman 04:10

Sattas - Aman Aman

Sattas - Aman Aman Şarkı Sözleri Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..