#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz. dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkmanın, ..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır 00:33

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır

motora değil eşşeğe biniyor sanki atla gitse bu kadar sekmez bizi izlediginiz için teşekkürler bizi takip etmeyi unutmayın..