#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Mabel Matiz - Toy 03:28

Mabel Matiz - Toy

TOY hay dedim böyle bahta sürmeli, sürmeli, sürmelim aman sen tabip, ben mi hasta? sar beni, sar dedim, ondur da hemen yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çi..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır 03:47

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır A Haber Yayın Danışmanı Orhan Sali HDP'li isimlerin gözaltına alınmasını yorumladı. Sali, 'Bu gece Türk tarihi için çok önemli bir gecedir. PKK'nın Türk siyaseti üzerinden kurduğu..

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır 00:54

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır

Şehit Kaymakamın Babası- -Vatan, Uğrunda Şehit Olan Varsa Vatandır Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası A..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik 01:00

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik Diyarbakır'daki saldırıda kızları Zeynep Sevinçer'i kaybeden Ece ailesi, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Baba Ece, Kürt haklarını savunuyoruz' diyorlar. B..

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır 00:41

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ''Hükümetimizin ivedi bir şekilde kamu kurum ve kuruluşlardaki 'kravatlı ..