#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı 02:20

Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Hollanda, yaptıklarını bir şekilde telafi edene kadar üst düzey ilişkilerin ve planlanmış toplantıların, üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması, bunların bir müddet tehir edilmesi ka..

Bu Videoyu İzleyen Başkanlık Sistemine Evet Diyor 06:13

Bu Videoyu İzleyen Başkanlık Sistemine Evet Diyor

PKK BAŞKANLIK SİSTEMİNE EVET DİYEN HAİNDİR DEDİ...

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi 05:47

Erdoğan Kahramanlara Selam Gönderdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılbaşını geçireceği ve 19 Nisan’dan bu yana terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı’na geldi. Soylu’nun, burada telefonla aradığı Cumhu..

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini Bırakmayacağız 01:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm'ün iadesine ilişkin, Bu çabalarımız sadece Çekya ya da Almanya ile sınırlı değildir. Salih Müslüm nereye giderse gitsin peşini bırakmayac..

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Teminatıdır' 01:21

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Te

Başbakan Yıldırım, İstiklal harbinde şehit olanlar, bu mübarek toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de ya..

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyoruz 01:13

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyor

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PYD, PKK, DEAŞ, bütün örgütleri ülkemize tehlike olmaktan çıkarıyoruz. Cerablus'tan, El-Bab'dan, Afrin'den nasıl temizlediysek Kandil'den de temizleyeceğiz. dedi...

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz 01:00

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PKK, DEAŞ örgütlerine göz açtırmadık, açtırmayacağız. Şimdi terörü mahallinde bitirmek için Münbiç'teyiz, Fırat Kalkanı'ndayız, Afrin'deyiz. Terör nereye kaçarsa ensesindeyiz, orada etkisiz hale..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu 03:48

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak'ta Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu'na katılarak Atatürk vurgusu yaparak, Atatürkçü..

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne 00:42

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne

Her gün defalarca yaptığı bir eylem bu defa onu meşhur etti. Babaanne torununu beşiğe koyacağı sırada dengesini kaybederek beşiğin içine düştü. Olay sonrası kızı tarafından internete yüklenen bu görüntüler ile meşhur ola..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama 13:47

Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Aleyna Eroğlu ayağa kalkınca bütün yarışmacıları galeyana getirdi ve bütün yarışmacılar stüdyodan gitmek istedi. Merve Sevin ben gidersem ..

  • ANKA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli'nin 2,5 Milyonluk  Arabası 00:29

Mustafa Ceceli'nin 2,5 Milyonluk Arabası

2,5 milyon liraya satın aldığı arabasına zarar gelmemesi için gazetecilere sitem eden ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Bizi teşhir etmeyin önümüze atlıyorlar dedi. Sivas'a vereceği konser için giderken havaalanında görüntü..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  İstanbul'da Teklersek  Türkiye'de Tökezleriz 01:41

Erdoğan İstanbul'da Teklersek Türkiye'de Tökezleriz

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da teklersek, Türkiye'de tökezleriz. İstanbul'u sağlam tutarsak, Türkiye'de de, dünyada da bizi yıkacak bir güç tanımıyoru..

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın 01:20

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın

Türkiye'nin Avrupa Birliği kapısında 54 yıldır bekletildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Almayacaksınız açıklayın. Ne siz bizi meşgul edin ne de biz sizi dedi...

Kılıçdaroğlu  Atatürk Hepimizin Ortak Değeri 01:30

Kılıçdaroğlu Atatürk Hepimizin Ortak Değeri

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bugünlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik bir sevgi dalgası var. Bu bizi son derece memnun ediyor. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeri. dedi...

Kan Kokusu Almış Köpek Balığından Daha Tehlikelisi.. 02:41

Kan Kokusu Almış Köpek Balığından Daha Tehlikelisi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniverisitesinde fahri doktora töreninde Sudanlı üniversiteli gençlere hitap etti. 'Bir damla petrolü bir damla kandan daha kıymetli gören sefil anlayış bizi birbirimize kırdırıy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık' 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi vururlarsa sert karşılık veririz) diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegovic ile yaptığı ortak basın toplantısında suikast iddialarına cevap verirken Bu haber bana ulaştı, ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehdit..

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü 11:06

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü

Bursa'da bir fabrikadan sızdığı öne sürülen gaz ve koku nedeniyle mahalle sakinleri eylem yaptı. Eylem yapan vatandaşlar, Bu covid 19 nedeniyle evimizden çıkamıyoruz birde bu koku bizi tedirgin ediyor dedi. Yaklaşık 10..

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...