#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi 00:28

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri intikalinin devam ettiği Suriye'nin İdlib kenti kırsalında bulunan Atme mülteci kampı, Afrin'de bulunan PKK'lı teröristler tarafından vuruldu. PKK'nın saldırısına muhalifler böyle karşılık verdi...

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..

PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı 00:53

PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı

Afrin merkezde PKK'nın elinden kurtulan sivil halkı Raco bölgesinde Muhammed Fatih Tugayı karşıladı. PKK zulmünden kurtulan halkın sevinci kameralara böyle yansıdı...

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası 02:10

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası

HDP'nin Diyarbakır ve Batman mitinglerinde, terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçası açıldı, PKK elebaşı Öcalan lehine slogan atıldı...

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi 02:15

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi İzle..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

İçişleri Bakanı  Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviyesindeyiz 02:11

İçişleri Bakanı Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviy

İçişleri Bakanı Soylu, AA Editör Masası'na konuk oldu. Soylu, Bölücü terör örgütü PKK'ya katılımda son 30 yılın en düşük seviyesindeyiz. Bu, terör örgütünü ciddi bir şekilde demoralize ediyor. dedi...

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var 01:25

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. İbrahim Karagül, PKK bir dış ..

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi 00:38

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi

Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Afrin'le ilgili yalan resimler gösteren PKK yanlısı Alman gazeteciye 'Onlar başka olayların resimleri burada propaganda yapma. Afrin..

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir' 01:37

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir'

Suriyeli gazeteci-aktivist Omar Madaniah, Zeytin Dalı Harekatı'nın tam zamanında başlatılan bir operasyon olduğunu belirterek, Bunlar, sözde Kürt halkı adına konuşuyorlar ancak YPG/PKK'dan en fazla zarar görenler Kürtle..

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor' 03:25

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor'

Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muharrem İnce'nin Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sökeceğim sözleriyle ilgili olarak 'Muharrem İnce'nin derdi..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

PKK'nın HAYIR Kampanyası 01:12

PKK'nın HAYIR Kampanyası

PKK'lı yamyamlar neden Hayır dediklerini açık açık söylüyorlar. Birileri de EVET derseniz ülke bölünür diyor.. PKK'NIN HAYIR KAMPANYASI Bu referandum Kürdistan için bir fırsat, HAYIR çıkarsa DEVRİM yapabiliriz. Bu fırsa..

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı 00:15

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı izle..

Hakkari'deki PKK Operasyonunda Güdümlü Uçaksavar Füzesi Ele Geçti 03:20

Hakkari'deki PKK Operasyonunda Güdümlü Uçaksavar Füzesi Ele Geçti

PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda ele geçirilen güdümlü uçaksavar füzesi şaşırttı...

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..