#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni 03:13

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni

Çözdüm Seni şarkı sözleri ile Bana ne verdin ki söyle şimdi geri alasın? Bana ne kattın ki söyle bir hak talep edesin? Sen bir virüs gibiydin Ve ben seni erken teşhis ettim Çıkardım seni benden zorda olsa başardım Şimd..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CENEVRE'DE ZORLA EVE KAPATMA YETKİLERİ İSTENDİ! 28:35

CENEVRE'DE ZORLA EVE KAPATMA YETKİLERİ İSTENDİ!

Bizi Bu Sistemle Karşı Karşıya Getirmeyin! DİYE ÇAĞRI YAPACAĞIZ! 04.06.2023 tarihli haftalık toplantı. ▪︎Toplantılarımızın yer ve zaman bilgilerine ulaşmak için platformumuzun sosyal medya hesaplarından duyurularımızı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız! 42:59

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız!

O Besinlerin İçinde Öyle Bir Şey Var Ki...! 02:02 Gıda Terörü Tehlikesi Altındayız! 07:26 Margarin, Kanola, Palm Yağı! Yağlarla Bizi Hasta mı Ediyorlar? 14:17 Beslenme Hangi Hastalıklara Sebebiyet Verecek? 16:12 Bebek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın 02:08

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Avrupa’da batı ülkelerinde ırkçılık siyasi bir mesele olarak yeniden canlanıyor. Halbuki herkesin gözünü açması lazım, bu gidişat böyle gittikçe küre..

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı 00:26

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı Fenerbahçe kafilesini İngiltere’ye götüren uçak, ön camının çatlaması sonucu Budapeşte’ye zorunlu iniş yaptı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Esk..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım 01:46

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması L

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım Başbakan Yıldırım, Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım. ded..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Muhalefete Sert Çıktı 03:30

Muhalefete Sert Çıktı

Muhalefete Sert Çıktı Başbakan Binali Yıldırım, bazı CHP’lilerin milletin gözünün içine bakarak yalan söylediklerini belirterek, “Bizim cumhuriyet ile cumhur ile sevgimizi siz mi sorgulayacaksınız ya da ölçecek kalibred..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi El Bab, ama 'oraya inmeyin' diyorlar. Mecburuz, ineceğiz. Niye? Çünkü burada terörden arındırılmış bir bölgeyi hazırlamamız lazım. dedi...

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..