#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koştu 02:57

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koş

Yarasını unutup ağır yaralının yardımına koştu FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara'da durdurmaya çalıştığı tankın üzerinde vurularak yaralanan Ağrılı Recep Kara, Koluma kan akmaması için sardığım bayrağı, bileğinden de..

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı! 00:38

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı!

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen, örgüt üyelerine yaptığı son konuşmada itirafçı olan kişileri yerden yere vurarak yine beddua seansı düzenledi. Malikanesinde örgüt üyelerine konuşan Fetullah Gülen, FETÖ ope..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye 00:57

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye

İstanbul'un selatin camilerinden Yavuz Sultan Selim'de örnek bir çalışma başlatıldı. 40 gün boyunca sabah namazına katılan çocuklara bisiklet hediye edilecek. Programla ilgili konuşan Yavuz Sultan Selim Camii imamı Abdul..

Cumhurbaşkanı  Kudüs, Tüm Müslümanların Harem-i İzzeti ve Namusudur 02:01

Cumhurbaşkanı Kudüs, Tüm Müslümanların Harem-i İzzeti ve Namusudur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümmetin ilk kıblesi, peygamberler şehri olan Kudüs; tüm Müslümanların harem-i izzeti ve namusudur. dedi...

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik! 04:06

Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde yeni yarışmacı Vefa Alizade, Aleyna Eroğlu'nu prenseslere benzetince Bahar Candan bu duruma itiraz etti ve sen hiç prenses görmedin galib..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Devlet Bahçeli  İdamı Getirelim Alttan Almayalım 01:46

Devlet Bahçeli İdamı Getirelim Alttan Almayalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam cezasının getirilmesi ile ilgili, “Durmayalım, alttan almayalım, geciktirmeyelim. Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim” dedi...

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay 00:37

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay

Adıyaman’da polisin narkotik uygulaması sırasında bir şahsın cüzdanından çıkan çikolata kağıtları ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. Çikolata kağıtlarının içerisinde uyuşturucu olduğunu düşünen polise genç, “Abi sevgil..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum 09:02

Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül, evinde basın mensuplarını kabul etti. Sırbistan'ın Novi Sad kentinde yapılan son Avrupa Şampiyonasında 5. Defa şampiyonluk k..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!! 01:29

Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!!

Şarkıcı Lerzan Mutlu, Alişan'ın evlilik kararı alması ile ilgili olarak Eğer Esra bugün Flash TV'de program yapmaya devam etseydi, Alişan, Eda ile sadece flört ederdi. dedi....

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paraşütle Atladı Yüzüğü Taktı 00:47

Paraşütle Atladı Yüzüğü Taktı

Muğla'da yaşayan genç, paraşütle uçuş yapan sevgilisine yere indikten sonra evlenme teklif etti. Genç kız hazırlanan pankartın önünde diz çöken sevgilisine 'evet' dedi...

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinden Burcuya OLAY Yorum! Kırdı Geçirdi 08:24

Merve Sevinden Burcuya OLAY Yorum! Kırdı Geçirdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 142. bölümünde Öykü Serter, Burcu Yakasız'a yorum yapması için Merve Sevin'e söz verince Merve, Burcu yerine Öykü Serter'in kombinine övgüler yağdırdı. Me..

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi 10:32

Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde Tuğçe Ekim, Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın kıyafetlere farklı baktığını kendisinin bu şekilde düşünmeyip daha klasik bir tarzı olduğunu ..

  • ANKA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Simay Tokatlı Tarz Alamayınca Stüdyoyu Terk Etti Kemal Doğulu Çok Sinirlendi 16:05

Simay Tokatlı Tarz Alamayınca Stüdyoyu Terk Etti Kemal Doğulu Çok Sini

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde stüdyodan ayrılan ve stüdyoya dönen Simay Tokatlı'ya iki gün tarz alamadığın için canın sıkılmış ama burada en son canı sıkılması gereken kişi..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi 04:36

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona İfade özgürlüğüne ilişkin kırmızı çizginin bir kez daha geçilmesi anlamına geliyor sözleriyle tepk..