#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

 Sedef Avcı,  Zorlu Spor Hareketleriyle Büyük Alkış Topladı 00:47

Sedef Avcı, Zorlu Spor Hareketleriyle Büyük Alkış Topladı

Ünlü oyuncu Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı, zorlu spor hareketleri yaptıkları videoyu paylaştı. İkilinin bu hareketleri büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu Sedef Avcı ve oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı Karadeniz turuna çıkt..

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı! 01:04

Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı!

Şon olarak Şampiyona Şeker şarkısı ile listelerde boy gösteren güzel şarkıcı Hadise çok şık çok havalı görüntülendi. Sırtına yaptırdığı yabancı dövmelerin anlamını anlatan hadise kolay bir kadın olmadığını dile getirdi. ..

  • ANKA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması 03:07

AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması

Hayati Yazıcı, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün gündeme dair sorularını yanıtladı. Erken seçim söylentilerine en net yanıtı verdi. Yazıcı, Türkiye'nin siyasi geleneğinden gündem farklılaşınca bu tür efsaneler or..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Kore Açıklaması 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Kore Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temenni ederiz ki Amerika-Kuzey Kore arasındaki bu tehditler adeta bir vuruşmaya dönüşmez. dedi...

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti 02:22

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin tehditlerine aynı tonda karşılık vermeyi sürdürüyor. Trump “Belki de son açıklamam yeterince sert değildi. İmkansız olduğunu düşündükleri şeyler başlarına ..

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından 03:00

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Çokan, (FETÖ sanıkları) Yargılamanın gecikmesi için adeta ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Biz buna suçluların telaşı olarak bakıyoruz. dedi...

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Sonuçtan Memnun Değiliz 01:36

Sonuçtan Memnun Değiliz

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, maçın ardından beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada, Sonuçtan memnun değiliz ama ilk maç olduğunu düşünürsek eğer bu 90 dakikadan çıkarabileceğimiz güzel şeyler var dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

 Demet Akalın: “Haciz Kararı Durduruldu” 02:28

Demet Akalın: “Haciz Kararı Durduruldu”

Ünlü sanatçı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a gelen haciz kararının durdurulduğunu belirterek; “Sahte evrak olduğu için öyle bir borcumuz yok” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı 01:55

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı

Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, taklitlerinde abartıya gidildiğini savunarak eleştirilerde bulundu. Tilbe, Öyle ağzını eğe eğe taklidimin yapılmasına gerek yok ki. Ben ağzı o kadar eği..

  • ANKA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi 01:37

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nice canlar feda etmiş bir millet olarak bize, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışmaz değil mi? dedi...

Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz 03:20

Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, farklı Kayserispor galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi. Oyuncularnı tebrik ederek sözlerine başlayan Tudor, İyi başlamak çok, çok önemliydi. Gerçekten sahada iyi bir ruh o..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

 Serdar Ortaç & Chloe'ye Bebek Mi Bekliyor! 02:12

Serdar Ortaç & Chloe'ye Bebek Mi Bekliyor!

Serdar Ortaç ve Chloe bebek geliyor sorularına ne dedi....

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyretti 02:22

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyre

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar..

 Katıe Holmes Kıvanç Tatlıtuğ 'u Reddetti! 00:54

Katıe Holmes Kıvanç Tatlıtuğ 'u Reddetti!

Tom Cruıse 'nin eski eşi Katıe Holmes Kıvanç Tatlıtuğ 'u Tanımıyorum Diyerek Aynı Filmde Oynamam Dedi..!!..

  • ANKA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın  Merkel'in Açıklamaları Talihsiz 00:50

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın Merkel'in Açıklamaları Talihsiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Almanya Başbakanı Merkel'in açıklamalarının 'seçim atmosferinde yapıldığını düşünmek istediklerini belirterek, Bu açıklamalar tabii talihsiz açıklamalar. dedi...

Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum 01:23

Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum

İmza töreninde konuşan Brezilyalı oyuncu, Alex çok büyük bir oyuncuydu. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de onunla konuştuk ve bana başarılar diledi. Onun burada bir idol olduğunu biliyorum dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..