#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

İlber Ortaylı: Azeri Diye Bir Millet Yok Stalin Hıyarı Uydurdu 00:50

İlber Ortaylı: Azeri Diye Bir Millet Yok Stalin Hıyarı Uydurdu

Lüleburgaz'da bir etkinliğe katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Sovyetler Birliği'nin liderlerinden Stalin'le ilgili tepki görecek sözler sarf etti. Ortaylı, Azerbaycan'lı başka, Azeri başka. Türkler arasında Azeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına Konuşuyorsun 01:31

Cumhurbaşkanı Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına Konuşuyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'e tepki göstererek, Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına konuşuyorsun, sen Türkiye'nin Dışişleri Bakanı ile konuş. Haddini bil dedi...

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim 01:12

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genellikle sosyal medya hesapları ve bazı yazarların zaman zaman adeta şahsımın adına racon ..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek 01:31

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek

Başbakan Binali Yıldırım, Enflasyon düşüyor. Tek haneli enflasyona doğru gidiyoruz. İşsizlik düşmeye devam ediyor, daha da düşecek. O da yakın zaman tek haneli olacak inşallah. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi o..

Erdoğan  Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz 00:56

Erdoğan Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar. Şu anda zaten Zekai Aksakallı'nın Özel Kuvvetlerdeki görev süresi de doldu. dedi...

Başbakan   Hiçbir Ülke Deaş'a Karşı Türkiye Kadar Mücadele Etmedi 01:15

Başbakan Hiçbir Ülke Deaş'a Karşı Türkiye Kadar Mücadele Etmedi

Başbakan Yıldırım, Bugüne kadar 4 bin 600 DEAŞ terör elemanı etkisiz hale getirilmiştir. Bugün hiçbir ülke, DEAŞ ile mücadelede Türkiye'nin gösterdiği kararlılığı ne yazık ki gösterememektedir. dedi...

Bombaya Tekme Atan Adanalı 01:40

Bombaya Tekme Atan Adanalı

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç, İnsanlar ölmesin diye tekme attım dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Dursun Özbek'ten Transfer Sözleri 07:35

Dursun Özbek'ten Transfer Sözleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, görevlerinin iyi bir takım kurup, taraftarlarını mutlu etmek olduğunu belirterek, Görevimi yerine getirdiğim için mutluyum. dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki: Dünya Listelerinde Türkiye'den Kimsenin Çıkamadığı Sıradayım 01:21

Aleyna Tilki: Dünya Listelerinde Türkiye'den Kimsenin Çıkamadığı Sırad

Kadir Çetin ile Numberone Star programına konuk olan Aleyna Tilki Dünya Listelerinde Türkiyeden Kimsenin Çıkamadığı Sıradayım! Dedi...

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Negredo Ve Cenk'e Alternatif Olacaksa 00:39

Negredo Ve Cenk'e Alternatif Olacaksa

Beşiktaş yönetimi, rotasını Almanya Ligi ekiplerinden Hannover'de forma giyen Kenan Karaman'a çevirdi. Yazarımız Erman Özgür, Eğer Negredo ve Cenk'e alternetif bir hamle oyuncusu olursa doğru isim olabilir dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı 05:27

İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı şarkıcı İnna İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan İnna: İlk önce kendi ülkem iç..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Suriye'nin Kuzeyinde Sözde Devlet Asla Kurdurmayız 01:45

Cumhurbaşkanı Suriye'nin Kuzeyinde Sözde Devlet Asla Kurdurmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde biz PYD'ye, YPG'ye bir sözde devlet asla kurdurmayız, kurdurmayacağız. Kürt kardeşlerim, inanıyorum ki Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde böyle bir oluşuma asla fırsa..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır 01:40

Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdı..

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum 00:26

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında yargılanan ve esasa ilişkin savunmasını yapan sanık Zekeriya Kuzu, “Yakalandığım menfezde 'Paşa' dediler, Emniyette ise 'imam' Ben bu lakapları ilk defa duydum” dedi...

Başbakan  Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor 01:42

Başbakan Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor

Başbakan Yıldırım, Sağlık sistemi şimdi tek çatı altında yönetiliyor. Bu şekilde kaynakların daha etkili kullanılmasını sağladık. Elimizdeki personel kaynağını, imkanını daha dengeli kullanmayı sağladık. dedi...

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Bekir Bozdağ  Yalancıdan Dışişleri Bakanı Olmaz 00:43

Bekir Bozdağ Yalancıdan Dışişleri Bakanı Olmaz

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Alman Dışişleri Bakanı Gabriel'in açıklaması hakkında, Yalancıdan dışişleri bakanı olmaz'' dedi...

Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım 02:19

Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım

Manisa'nın Salihli ilçesindeki sebze meyve halinde toptancılık yapan Adil Öksüz, Milletvekili ve gazete hakkında suç duyurusunda bulunacağım. dedi...

 Filiz Aker’in Yeğeni Konuştu 01:16

Filiz Aker’in Yeğeni Konuştu

Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in cenazesi Kartal Soğanlık Gasilhanesine götürüldü. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Aker’in yeğeni Gürbüz Acar, ”Şoklardayım teyzem öldü. O tarafa da Allah rahmet eyle..

  • ANKA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...