#Pkk yalvardı mhpye chpye hdpye akpden bizi kurtarın dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Dünya  Myanmar'a Kör ve Sağır 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Myanmar'a Kör ve Sağır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığının 3. yılı nedeniyle düzenlenen programda sunucu Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Arakan'daki Müslümanlar..

 Filiz Aker'in Abisi Konuştu; Vatan Şaşmaz Kardeşimi Dolandırdı 04:57

Filiz Aker'in Abisi Konuştu; Vatan Şaşmaz Kardeşimi Dolandırdı

Sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürüp peşinden intihar eden eski manken Filiz Aker'in abisi Sümer Bayer konuştu. Filiz Aker'in abisi, Vatan Şaşmaz kardeşimi dolandırdı dedi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

 Meryem Uzerliden Kahkahalara Neden Olan Oha! 00:50

Meryem Uzerliden Kahkahalara Neden Olan Oha!

Meryem Uzerli, Beyaz'ın açıklamalarına öyle içten bir Oha! dedi ki, herkesi gülme krizine soktu....

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler 01:04

Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler

Devlet Bahçeli, CHP'nin Çanakkale Şehitliği'ndeki programında içki içilmesine değinerek “Şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan yerde içkiyle akşam sohbetleri yakışmaz. Türkiye'de..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap 00:55

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un kendisiyle ilgili açıklamalarına değinen Erdoğan: “Ben ne demek istediğini çözmek noktasında değilim. Onu sayın Macron'dan öğrenmek lazım. Görüşme talebinde bulunduğuna göre bunu reddetmek ..

Acemi Kasaptan Güldüren Sözler 01:05

Acemi Kasaptan Güldüren Sözler

Kayseri'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklarını keserken yaralanan kasaplar hastanelere akın etti. Ambulans ile hastaneye getirilen bir kasap ise gazetecilere, Haber yapmayın, acemi kasap değilim dedi...

Bozdağ  Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir 03:01

Bozdağ Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ 25 Eylül'de Kuzey Irak'ta yapılması kararlaştırılan bağımsızlık referandumuyla ilgili, Türkiye bu referandumun yapılmamasının doğru olduğunu, bölgenin huzuru, güvenliğ..

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Başbakan Yıldırım'dan Bayram Sürprizi 04:16

Başbakan Yıldırım'dan Bayram Sürprizi

Başbakan Binali Yıldırım, tatil dönüşündeki vatandaşlara uyarıda bulunarak, Vatandaşlarımıza tekrar hatırlatıyoruz, nasıl memlekete, izine, tatile giderken dikkatli gittilerse dönerken de aynı şekilde dikkatli bir şekil..

Damada Düğün Öncesi Seri İşkence Yapmak 01:02

Damada Düğün Öncesi Seri İşkence Yapmak

Bilecik'te, asırlık geleneğin sürdürülmesi amacıyla evlenecek çiftlere düğün öncesi yapılan ve adeta işkenceyi andıran şakalar renkli görüntülere sahne oluyor. Düğünlerdeki zorlu süreç, gelin almaya gidilmesi ve damat ev..

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Serenay Sarıkaya,Fi Dizisinin İçin Geri Sayıyor 01:48

Serenay Sarıkaya,Fi Dizisinin İçin Geri Sayıyor

Serenay Sarıkaya: Fi Dizisinin Yeni Sezonu İçin İçim Kıpır Kıpır Dedi..

  • ANKA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım 03:48

Cumhurbaşkanı Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik siyasi bir adımdır. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor. dedi...

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız 02:03

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız

Isparta'da açılış töreninde konuşan Bahçeli, Biz dedikoduya, itham ve iftiralara pabuç bırakacak aciz, pısırık ve korkak bir hareket değiliz. Aksini düşünenleri ise Allah'ın izniyle alnını karışlar, heveslerini kursakla..

Başbakan  Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek 01:17

Başbakan Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek

Başbakan Yıldırım, 'Söğüt ruhu 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan, fitne peşinde olanlara bu millet asla fırsat vermeyecektir. dedi...

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor 10:36

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor

Oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi. ' MİAMİ'DEKİ TÜRKLERİ NEDEN KORUMUYORSUNUZ ' Miami'deki Türk Konso..

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö  12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi 01:50

Fetö 12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yelken, 12 Eylül ile birlikte İslam'ın ve bu halkın içerisinden türettikleri FETÖ, devlete ve halkın içerisine monte edildi. dedi...

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsının heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan: Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok ü..