#Planlanan

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü 01:33

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü

Bolu’da, belediye tarafından yapılması planlanan 10 metrelik bozayı heykeli kentte vatandaşları ikiye böldü. Vatandaşların bir kısmı heykelin hakaret olduğunu söylerken, bir kısmı ise turizm açısından iyi olacağı görüşün..

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler 04:18

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında ağır hasar gören bir binanın yıkım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da hasarlı olan ve yıkılması planlanan yan binada yaşayan vatandaşlar, eşya..

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..

Kurtarma Merdivenini Heba Eden Asker 00:12

Kurtarma Merdivenini Heba Eden Asker

Bir askeri tatbikatta planlanan zamanda kurtarma merdivenini helikopterden aşağıya bırakan asker boşa giden merdivenin ardından bakakalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı 01:24

Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı

Bilecik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Hande Ünsal konseri şehitler için iptal edildi. Alana toplanan binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz' yürüyüş yaptı...

TÜRKİYE İÇİN KAOS PLANI 47:02

TÜRKİYE İÇİN KAOS PLANI

Türkiye İçin Planlanan Kirli Tezgah..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:00

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ailecek çıkmak üzere planlanan bir tatil yolculuğu temelde Bob ile Ethel adındaki çiftin fikridir. Onlar esasında evlilik yıldönümlerini kutlarken tüm ailenin de yanlarında olmasını istemişlerdir. Kaliforniya’ya..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Söz | 68 Bölüm 2:24:26

Söz | 68 Bölüm

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan (Sarp Akkaya) hesap sormak ve intikam almak için harekete geç..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 310 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz  70.Bölüm 2:23:42

Söz 70.Bölüm

Linda’nın (Melis Birkan) Yavuz (Tolga Sarıtaş) hakkında söyledikleri Derya’yı (Deniz Baysal) derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda taraf..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 72.Bölüm 2:23:00

Söz | 72.Bölüm

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.nSami’ye ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 75.Bölüm 2:18:04

Söz | 75.Bölüm

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda (Melis Birkan) ve Dragan’a (Sarp Akkaya) kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.nnTim, Dragan’ı ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
00:53

"Türkiye'nin Otomobili"nden yeni görüntü

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından araca dair yeni detaylar veren bir fotoğraf paylaşıldı.TOGG'un Twitter he..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..