#Planner duzenleme

Selen Tek - Dostun Gül Cemali 05:00

Selen Tek - Dostun Gül Cemali

Selen Tek - Dostun Gül Cemali Söz: Anonim Müzik: Hüseyin Bayrak Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Erkan Nas..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına 04:45

Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına

Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına Dinle Söz & Müzik: Kerim Ersan Düzenleme: İnan Tat Yönetmen: Emin Doğan..

Savaş Yakupoğlu - Veda 05:10

Savaş Yakupoğlu - Veda

Savaş Yakupoğlu - Veda Dinle Söz & Müzik: Savaş Yakupoğlu Düzenleme: Savaş Yakupoğlu Yönetmen: Metin Boyraz..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

İdris Koçoğlu - İstemem 04:45

İdris Koçoğlu - İstemem

İdris Koçoğlu - İstemem Dinle ,Söz & Müzik: İdris Koçoğlu Düzenleme: Umut Atakan Özşenol Yönetmen: Tolga Van, Ozan Gülümser..

Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lider - Çıkmaz 03:02

Lider - Çıkmaz

Lider - Çıkmaz Dinle Söz & Müzik: Lider Düzenleme: Mehmet Eren Pamuk Yönetmen: Cem Töre..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Elifcan - Bende Seni Unuturum 04:56

Elifcan - Bende Seni Unuturum

Elifcan - Bende Seni Unuturum Dinle Söz & Müzik: Veysi Akkaya Düzenleme: Sedat Sakarya Yönetmen: Veysi Akkaya..

Rabia Tunçbilek - Kimle Acaba (Mert Aydın Remix) 02:56

Rabia Tunçbilek - Kimle Acaba (Mert Aydın Remix)

Rabia Tunçbilek - Kimle Acaba (Mert Aydın Remix) Dinle Söz: Ayşen Müzik: Kemal Şimşekyay Düzenleme: Mert Aydın Yönetmen: Serdar Börcan..

Koray Ardost - Liman 04:51

Koray Ardost - Liman

Koray Ardost - Liman Dinle Söz: Koray Ardost Müzik: Grup Reflection Düzenleme: Eray Akar Yönetmen: Biggz Presents Birkan Tercanlı..

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim 04:41

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim Dinle Söz & Müzik: Süleyman Tuğrul Düzenleme: Gürkan Tuğrul Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Fatih Aydın - Bu Sevda Sonum Olsun 05:38

Fatih Aydın - Bu Sevda Sonum Olsun

Fatih Aydın - Bu Sevda Sonum Olsun Dinle Söz & Müzik:Fatih Aydın Düzenleme: Osman İşman Yönetmen: Murat Akbıyık..

Refik Holi - We Şeve 05:00

Refik Holi - We Şeve

Refik Holi - We Şeve Söz & Müzik: İsmet Awaz Düzenleme: Mustafa Beyazkuş Yönetmen: Feyzullah Yıldırım..

Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..