#Polis arabası

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını 00:54

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan bir adam elindeki cep telefonuyla yanlış eve giren polisleri sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak reklam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı 00:42

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gelin kınasına gidenleri taşıyan otomobile kamyonet çarpıp kaçtı. Kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Nusaybin Cumhuriyet Caddesi'nde 35 KE 3880 plakalı otomobile sürücüsü ve pla..

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika 03:51

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Ç

Türk Telekom'u işgal eden darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktıANKARA - 15 Temmuz gecesi Ankara Ulus'taki Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türk Telek..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Nusret'e Rakip Polisimiz 00:42

Nusret'e Rakip Polisimiz

Bu güzel videosuyla Nusret'e kafa tutar bu polisimiz. Helal Olsun...

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu 00:36

Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu

Kapıyı kırarak eve giren polislerden kaçarak kurtulmayı başaran adamın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama 03:47

Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama

Kilis’te, polis ekipleri yaptıkları şok uygulamalarla işi olmadığı halde okulların çevresinde dolaşanlara kabahatler kanununa göre idare para cezası uygulanıyor...

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Oturduğu Yerde Telefon Çalan Adamın Polise Yakalanması 00:36

Oturduğu Yerde Telefon Çalan Adamın Polise Yakalanması

Oturduğu Yerde Hırsızlı Abartan Dayının Hazin Sonu Seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir Saldırganı Yakalandı 00:52

Ataşehir Saldırganı Yakalandı

Ataşehir'de yolda yürüdüğü esnada, A.Ç. isimli kadına önce omuz sonra yumruk atarak kayıplara karışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Şehir eşkıyasının Tıp Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğu ..

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..