#Polis babasının telsizini alan Çocuk emniyeti alarma geçirdi

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağzında Sigarayla Protokolün Önünden Geçen Dayı 00:16

Ağzında Sigarayla Protokolün Önünden Geçen Dayı

Yer Çanakkale.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 93.Yıldönümü törenlerinde; ağzında sigarası, altında motosikleti ile protokolün önünden geçen vatandaş polisi alarma geçirdi.Dayıdaki rahatlık takdire şayan...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köprüde İntihar Girişimi! 01:23

Köprüde İntihar Girişimi!

Sakarya Nehri üzerinde bulunan köprüye çıkan bir kişi ekipleri alarma geçirdi...

İngiltere Başkonsolosluğu Yakınlarında Şüpheli Çanta Alarmı! 03:28

İngiltere Başkonsolosluğu Yakınlarında Şüpheli Çanta Alarmı!

Beyoğlu’ndaki İngiltere Başkonsolosluğunun arka duvarında bulunan şüpheli sırt çantası polisi alarma geçirdi...

Okmeydanı'nda Şüpheli Pankart Alarmı 02:08

Okmeydanı'nda Şüpheli Pankart Alarmı

Okmeydanı’nda bir binanın birinci katına asılan şüpheli pankart polisi alarma geçirdi. Cadde bir süre trafiğe kapatılırken, şüpheli pankart bomba imha ekiplerince indirildi...

Okmeydanı’nda şüpheli pankart alarmı 02:08

Okmeydanı’nda şüpheli pankart alarmı

Okmeydanı’nda bir binanın birinci katına asılan şüpheli pankart polisi alarma geçirdi. Cadde bir süre trafiğe kapatılırken, şüpheli pankart bomba imha ekiplerince indirildi...

Lav Gölünün Yanında Fotoğraf Çeken Adam 00:31

Lav Gölünün Yanında Fotoğraf Çeken Adam

ABD'nin Hawaii eyaletinde geçen hafta faaliyete geçen Kilauea Yanardağı bölgeyi alarma geçirdi. Yanardağ nedeniyle 2000'ni aşkın kişinin güvenli yerlere taşınmasına rağmen lav gölünün kenarında fotoğraf çekmek için çaba ..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Meryem 20. Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 20. Bölüm Fragmanı

Meryem 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Buld..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Adı Efsane  - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti! 03:57

Adı Efsane - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti!

Naz, babasının mezarının başında ilk defa Hakan'a olan aşkını itiraf etti! Naz, Hakan'ın duygularındaki gitgellerden sıkılmış ve ona karşı olan duygularından dolayı acı çekmiştir. Son kez Hakan ile konuşur. Hakan, Naz'ın..

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..