#Polis saldırganları arıyor

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet! 01:48

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet!

BEYOĞLU’NDA DÜKKANINA GİRERKEN BIÇAKLI VE SOPALI SALDIRIYA UĞRADI... ANTİKACI SEFER ZAFER YILMAZ KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. POLİS EKİPLERİ ŞİMDİ O SALDIRGANI ARIYOR.....

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti 00:42

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti Almanya'da müslüman bir kadın yolcu ile polis arasında yaşanan kavga sırasında, polis müslüman kadına elektroşok verince, kadının kocası olaya müdahale etti. Yaşanan kavga kameralara..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı 01:17

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı

İstanbul Beylikdüzü'nde polis, tarihi eser kaçakçısıyla alıcı gibi buluştu. Suriye'den kaçırıldığı düşünülen 12 tarihi sikkenin orjinal olduğunu polis hemen anladı. Çünkü pazarlığa girişen Emniyet Amiri aynı zamanda Arke..

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

Kadın Polislerin İntikam Yemini 01:13

Kadın Polislerin İntikam Yemini

Yozgat Polis Okulu'nda çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Polis okulunun bahçesinde hep bir ağızdan yemin eden kadın polislerin görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afgan Arkadaşlarını Sınır Dışı Etmek İsteyen Polise Direnen Alman Öğrenciler 01:42

Afgan Arkadaşlarını Sınır Dışı Etmek İsteyen Polise Direnen Alman Öğre

Nürnberg kentinde polis, dört yıldır Almanya’da yaşayan Afganistanlı bir öğrenciyi sınır dışı etmek için okula girdi. Sınav esnasında sınıftan zorla çıkarılan Afgan genç polis aracına bindirilmek üzereyken diğer öğrenci..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi 01:45

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi

Kadıköy'de KHK ile ihraç edildikleri için açlık grevi başlatan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya destek eylemi yapan gruba polis ekiplerince müdahalede bulunuldu. Polis, vücudunu ve giysilerini boyamış halde heykel perfor..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Araması Yapan Polisin Altın Ve Paraları Çalması 02:04

Ev Araması Yapan Polisin Altın Ve Paraları Çalması

Polis ev baskınında hırsızlık yaparken görüntülendi Manisa’da bir polisin baskın düzenlenen evdeki altın ve 400 TL parayı çaldığı ortaya çıktı. Hırsızlık görüntüleri kameraya yasırken polis hakkında dava açıldı...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Kadın Polisin Cesareti Sosyal Medyayı Salladı 01:45

Kadın Polisin Cesareti Sosyal Medyayı Salladı

Erkek polis memuru kamerayla çekim yaparken 3 metre uzunluğundaki anakonda yılanını yakalayan kadın polis memuru sosyal medyaya günün konusu oldu. ABD'nin Florida eyaletinde çekilen görüntüler paylaşıldığı Facebook'ta bi..

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı! 01:20

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı!

Avusturya'da Türkiye'ye gitmeye hazırlanan yolcular, Viyana Havalimanı'nda köpeklerle arandı. Hasan K. adlı bir Türkün paylaştığı videoda, polis köpeğinin yolcuların üstüne çıktığı görülüyor. Kayıtta polis Türk yolculara..

Maket Trafik Polisi Arabasını Gerçek Sanan Şaşkın Sürücü 00:58

Maket Trafik Polisi Arabasını Gerçek Sanan Şaşkın Sürücü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden tatil için Çanakkale'ye gelen sürücü, ehliyetini unutunca, dönüş yolundaki polis maketini gerçek zannetmiş. Ceza yememek için 1.5 saat aracın gitmesini bekleyen beklemiş. Aracın hareket etmed..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..