#Polis saldırganları arıyor

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

New york'ta 6 Milyon Dolarlık Soygun 00:39

New york'ta 6 Milyon Dolarlık Soygun

New York polisi, Manhattan'da mücevher soygunu ile ilgili 3 kişiyi arıyor..

  • PengoTV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love 03:01

Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love

Love dünyanın ilk akıllı pikabı olarak Kickstarter’da kendine fon arıyor. Love, tıpkı gramafon gibi hışırtıları ve seslerdeki patlamalara yer vererek plak kayıtlarının samimiyetini ve kalitesini koruyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgilisi Kendini Sanal Gerçeklik Oyununa Kaptırınca Aşkı Tek Başına Arayan Kadın 01:31

Sevgilisi Kendini Sanal Gerçeklik Oyununa Kaptırınca Aşkı Tek Başına A

Erkek arkadaşının oyuna konsantre olmasından faydalanıp biraz da sıkılmışlığını gidermek adına ortaya muhteşem bir video çıkartan Natalie aşkı tek başına arıyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerhane Nerede Kardeş Kemal Sunal 03:23

Kerhane Nerede Kardeş Kemal Sunal

Kemal Sunal n Zülfiyesini Arıyor..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Arkadaş Edinmek 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Arkadaş Edinmek

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Her bölüm hem eğitici hem de eğlenceli. Jojo oynamaya bir arkadaş arıyor. Bakalım utangaç timsahla arkadaş olabilecek mi...

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Once Upon a Time in Venice 01:48

Once Upon a Time in Venice

Los Angeles'lı bir dedektif, köpeğini çalan acımasız çete arıyor...

Ölüm Tehdidi Alan Donanım Haber Üyesinin Çektiği 02:28

Ölüm Tehdidi Alan Donanım Haber Üyesinin Çektiği

Olay yerini çekmiş ve başından geçenleri anlatmış videoda, kendisine yardım edecek birilerini arıyor. Olay ekşi sözlük ve donanım haberde gündem olmuş durumda...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Güzellerim Hindistanda Kayboldu! 02:15

Dünya Güzellerim Hindistanda Kayboldu!

Burcu Esmersoy, Hindistan'da kaybolan Banu Alkan ve Safiye Soyman'ı arıyor...

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Uğur Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı 04:56

Zeynep Uğur Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı

Hayatın Penceresinden 1. Bölüm'de; Anne Hanım, 2 aydır kayıp olan kızı Zeynep'i arıyor! Kayıp Zeynep Uğur'un eşi Ertuğrul Bey, karısının kaçırılmadığını düşünürken, Zeynep Uğur'un annesi ise kızının iyi niyetli biri oldu..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce