#Polis saldırganları arıyor

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası 02:20

Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia şehrinde kaçarken bir markette sıkışıp kalan kadın hırsızların polisle kavgası kameralara kaydedildi. Polis, büyük mücadele sonrası hırsızları yakalayarakolayı kontrol altına ..

Norveç Polisinin Aşırı Zorlu 'Palet Kaldırma' Operasyonu 01:23

Norveç Polisinin Aşırı Zorlu 'Palet Kaldırma' Operasyonu

Norveç'te gece devriyesi yapan polis ekibinin, yol ortasına bırakılan ahşap paleti kaldırma olayı, ülkede programlara konu olmuş durumda. İşte o aşırı zorlu operasyon...

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Kuyumcunun Elektronik Kepenginin Anahtarını Kopyalayıp Soygun Yaptılar 04:44

Kuyumcunun Elektronik Kepenginin Anahtarını Kopyalayıp Soygun Yaptılar

Esenler’de kendilerine Atomlar adını veren hırsızlık çetesi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Daha önce denenmemiş bir yöntem uygulayan hırsızlar, bir kuyumcunun elekronik kepenginin anahtarını kopyalayıp kolayca d..

  • PengoTV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Amatör Maçta Arbede 00:34

Amatör Maçta Arbede

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda polis ile ev sahibi takımın taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralanırken, çok sayıda taraftar da biber gazından etki..

Newyork Polisi ve Köpeği Şınavı Birlikte Çekerse 00:24

Newyork Polisi ve Köpeği Şınavı Birlikte Çekerse

Newyork Polis Departmanı sabahları hep beraber spor yapınca , eğlenceli görüntüler ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suçüstü Yakalandı 17 Bin Lirayı Yola Savurdu 01:19

Suçüstü Yakalandı 17 Bin Lirayı Yola Savurdu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da çok sayıda market soygunu gerçekleştiren 3 kişilik gasp çetesi polis ekiplerince suçüstü yakalanarak çökertildi. Zanlılardan biri marketten gasp ettiği 17 bin lirayı polis ekiplerinden kaçarken ..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Rus Polisi Salıncakta Görev Başında 01:06

Rus Polisi Salıncakta Görev Başında

Polis, Hizmetimiz hem tehlikeli hem de zor ve ilk bakışta görünür olmayacak gibi görünüyor :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler 01:20

Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler

Başkent’te polisin “dur” ihtarına ateş ederek karşılık veren kişiler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı, polis aracına çarparak duran otomobildeki bir kişi kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı...

Türk Polisinden Muhteşem Atış 00:39

Türk Polisinden Muhteşem Atış

Polis eğitmeninin boş kovana yaptığı atış büyük beğeni kazandı. Beş metre mesafeden 1.33 saniyede yapılan atış paylaşım rekorları kırıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar 01:10

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar

Suçluya silah sıkarken kendi polis arkadaşına sıkan sakar adamı izlicez diğer yandan ise gelen çığlık sesleri eminim ki sizi de rahatsız edecek izliyoruz efenim..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlere Kızan Polisin Mustang'le Drift Yapması 01:38

Gençlere Kızan Polisin Mustang'le Drift Yapması

Lüks araçlarıyla toplanan gruba müdahale eden polis bir müddet sonra onlar gibi Mustang'le drift yapmaya başlıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..