#Polis saldırganları arıyor

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Kafasına Kask Fırlattığı Polisi Bayılttı 00:32

Kafasına Kask Fırlattığı Polisi Bayılttı

Brezilya'da bir kişi trafik polisi ile tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken şahıs elindeki kaskı polise fırlattı. Kaskın kafasına isabet etmesiyle polis memuru yere yığıldı. Şüphelinin olay yerinden kaçtığı görülür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017) 05:44

Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017)

Ligin son sırasındaki Gaziantepspor'a puan kaybeden Fenerbahçe'nin İstanbul'da dönüşü olaylı oldu. Sarı-lacivertli kafileyi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda protesto eden 300 kadar sarı-lacivertli taraftar yönetimi istifaya d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyzbol Sopası ile Karakol Basan Adamın Hazin Sonu 01:21

Beyzbol Sopası ile Karakol Basan Adamın Hazin Sonu

ABD'de West Covina'da karakolu beyzbol sopası ile basan adam camları indirme girişiminde başarısız olurken, kendini yerde buldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu 02:10

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu

Vietnam'da yapılan bir kurtarma operasyonunda ilginç bir araç kullanıldı. Polisler düz duvara tırmanmak için uzun bir sırık kullandı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Örgütüne Yönelik Büyük Operasyon 01:39

Diyarbakır'da Terör Örgütüne Yönelik Büyük Operasyon

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik büyük operasyon başlatıldı...

Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga 01:00

Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Akınspor ile 10 Temmuzspor arasında oynanan karşılaşmada iki takım futbolcuları tekme tokat kavga etti. Polis, cop ve biber gazıyla müdahale ederek futbolcuları ayırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi 00:36

SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi

Mersinde bir genç piskolojik sorunları olduğundan dolayı binanın tepesine çıkarak canlı yayında intihar girişiminde bulundu. Yetkililerin cabası sayesinde genç intihardan vazgeçerek kurtarıldı..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müdahale Etti 01:16

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müd

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan gurbetçi vatandaşlarımızı güç kullanarak dağıttı. Hollanda polisi, Türkiye'nin Rottterdam Başkonsolosluğu y..

Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı 06:31

Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı

Hollanda polisi, Rotterdam yakınlarındaki istasyonda mola verdikleri sırada bir bakanlık aracı ile TRT ve AA Ekibinin bulunduğu araçtakilere kimlik kontrolü yaptı. Yaklaşık bir saat sorguya tabi tutulan Türk gazeteciler ..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek 00:29

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek

Hollanda'nın bakanımıza karşı uyguladığı çirkin tutumunu protesto etmek isteyen bir vatandaşımız hollanda polis teşkilatını arayarak mehter marşı dinletti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Horozların Kavgasını Ayıran Hindi 01:05

Horozların Kavgasını Ayıran Hindi

Kavga eden horozların arasına dalan hindi içlerinden bir tanesini alıp polis karakoluna götürür gibi yürüyor adeta...

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..