#Polis saldırganları arıyor

Ahu Tuğba ile Tarık Akan 02:51

Ahu Tuğba ile Tarık Akan

Uyuşturucunun pençesindeki Ahu Tuğba ve ona yardım etmeye çalışan polis rolünde Tarık Akan. Polisiye, Aşk ve Macera birarada...

Adile Naşit Ve Kartal Tibet'in Polisler İle Anısı izle 03:29

Adile Naşit Ve Kartal Tibet'in Polisler İle Anısı izle

Adile Naşit ve Kartal Tibet'in polis çevirmesinde yaşadıkları...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Çatışma Çıktı 03:04

Gaziantep’te Çatışma Çıktı

Gaziantep’te polisin dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 kişi yaralı olarak ele geçirildi...

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı 02:11

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı

Referandum sonuçlarını kutlayan AK Partililerden oluşan konvoy CHP Genel Merkezi önünden geçerken taşlı saldırıya uğradı. Seçim sonuçlarını kutlayan AK Parti konvoyu CHP Genel Merkezi önünden geçişi sırasında burada bekl..

Bakan Soylu  Kaza Hava Şartlarından Dolayı 01:07

Bakan Soylu Kaza Hava Şartlarından Dolayı

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de düşen polis helikopteri hakkında, Helikopterde herhangi bir dış etken söz konusu değil. Hava şartlarından dolayı bir kazanın olduğu görülüyor. dedi...

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar vs. Nuri Alço 00:36

Hülya Avşar vs. Nuri Alço

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Koray Avcı  - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada) 04:01

Koray Avcı - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada)

Söz - Müzik : İlyas Keçeci Düzenleme : Göksun Çavdar Mix-Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Be..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

Broadcasting Nine Nine Fragmanı 00:31

Broadcasting Nine Nine Fragmanı

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor...

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı 00:51

Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı

SEÇİM SONRASI SOKAĞA DÖKÜLDÜLER Paris'in Bastille Meydanı'nda toplanan göstericilerle polis arasında arbede yaşandı. Gösteriler sırasında bazı mağazaların camları kırıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti 00:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla Türk yıldızları, asker, polis, sivil pilotlar ile Cumhurbaşkanlığında görevli pilotları kabul etti....

Protesto Ederken Az Kalsın Bok Yoluna Giden Dayı 03:00

Protesto Ederken Az Kalsın Bok Yoluna Giden Dayı

Emekli olan Polis Amcamız kendi çapında küçük ama insanlık için büyük bir eylem yapmaya kalkışır . Yalçın Küçük kılığında protestosunu yaparken kendisini tabure 'den kendisini boşluğa bırakır...

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..