#Polis saldırganları arıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü 00:58

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü

Video gösterileri, adam denemesi, camiyi alevlendirdi. Abd, Tampa, Florida yakınlarındaki bir camiye ateşe veren , kimliği belirsiz bir adamı gösteriyor. Polis şüpheli için hâlâ arayor. Abd, Şubat ayından beri 39 Olaylar..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi 00:48

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi

Konya'da av tüfeğiyle kızını rehin alan ve peşinden giden polis ekiplerine ateş açan şahıs, arazi yolunda aracını durdurarak yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polise teslim oldu...

Polisi Görünce Depar Atmak 00:22

Polisi Görünce Depar Atmak

Motosikletle ilerlemekte olan suçlular aniden önlerinde çıkan polisi görünce hareket halinde olan motordan atlayarak depara kalkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toplu Konutlar Hd İzle 1:30:01

Toplu Konutlar Hd İzle

Toplu Konutlar izle, Toplu Konutlar full izle, Toplu Konutlar hd izle, Toplu Konutlar türkçe dublaj izle, 2 kişi jimmy i öldürür. Polis araştırma için kaldığı apartmana gelir. Herkes biliyodur ama kimse polislere yardımc..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Düşmanın Yolu – Two Men in Town Film İzle 1:56:50

Düşmanın Yolu – Two Men in Town Film İzle

Bir polis öldürdüğü için girdiği hapisten çıkan wıllıam garnett'in artık aradığı tek şey huzurdur fakat bunu elde etmek oldukça zor görünmektedir. Başroldeki oscarlı oyuncu Forest Whitaker'a usta oyuncular Harvey Keitel ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Hatam Film İzle 1:30:20

Benim Hatam Film İzle

Filmin Konusu Polis olan 3 arkadaş aldıklar görevi başarı ile bitirince alkolun full olduğu bir parti düzenleyip kör kütük sarhoş olurlar. Dönüş yolunda yaptıkları kaza bir çocuğun ölümüne içlerinden birinin sakat kalma..

  • Tv Series tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Polislerine Şaka Yapmak 01:13

Amerikan Polislerine Şaka Yapmak

Amerikan Polislerinin gözü önünde şaka yapan ilginç videosunu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş Stresini En Güzel Şekilde Atmaya Çalışan Polislerden Dans Görüntüleri 00:42

İş Stresini En Güzel Şekilde Atmaya Çalışan Polislerden Dans Görüntüle

Polislik görevini yerine getirmek zordur. İşin getirdiği stresi atmak için herkes kendine göre bir çözüm üretirken buradaki polisler dans etmeyi tercih etmiş. Çok da güzel yapmışlar!..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Küfrettiği İçin İşinden Kovulan Muhabirin Bitmek Bilmez İsyanı 06:02

Polise Küfrettiği İçin İşinden Kovulan Muhabirin Bitmek Bilmez İsyanı

Görüntüde Polise bir küfür ettiği için işinden kovulan muhabirin isyanını izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Willis'li 02:12

Bruce Willis'li "First Kill" Filminden Fragman Geldi!

Bir borsacıymış Oğlunun yaşamı karşılığında çalıntı para kurtarmaya çalışır gibi bir banka soygunu araştıran bir polis şefini kaçınmak zorunda kalır...

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

Aracına Bomba Oldugunu Söyleyen Şahıs Polisleri Alarma Geçirdi 07:02

Aracına Bomba Oldugunu Söyleyen Şahıs Polisleri Alarma Geçirdi

Konya’da bir şahıs arkadaşlık sitesinde tanıştığı kişiyle buluşmak için gittiği sırada aracına bomba koyulduğu mesajı üzerine polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis araçta fünye ile patlatma yaptı ancak herhangi bir bomb..

Robocop Film İzle 1:57:29

Robocop Film İzle

OmniCorp robot teknolojileri üzerine çalışan büyük bir şirkettir. Sene 2028 'dir ve robot teknolojisinde bir numaraya yükselmiştir. Polis olarak çalışan Alex girdiği bir çatışmada vucudunun büyük bir bölümü hasar görür. ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Kanguru Ve Alman Çoban Köpeğinin Karşılaşması 02:26

Kanguru Ve Alman Çoban Köpeğinin Karşılaşması

Avustralya'nın New South Wales eyaletinde bir ormanlık alanda karşı karşıya gelen kanguru ve alman çoban köpeği tartışmasını kavga büyümeden olay yerine intikal eden polis memuru ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..