#Polis saldırganları arıyor

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı  Ölü Ve Yaralılar Var 02:00

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı Ölü Ve Yaralılar Var

Edinilen bilgiye göre, Kilis Adliyesi içerisinde duruşma salonlarının bulunduğu yerde bir kişinin tabanca ile davalı olduğu kişilerin üzerine ateş açtığı en az bir kişinin öldüğü, 4-5 yaralı olduğu öğrenildi. Olay yerine..

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi! 01:17

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral'ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı...

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması 02:06

Polise Yakalanan Gencin Hokkabazlık Yapması

İşlediği bir suçtan dolayı polise yakalanan genç hokkabazlık yaparak şirin ve samimi gözükmeye çalışıyor. Oldukça zeki bir zanlı.....

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını 00:54

Polisin Gözaltına Almaya Çalıştığı Adamın Canlı Yayını

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan bir adam elindeki cep telefonuyla yanlış eve giren polisleri sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak reklam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Nusret'e Rakip Polisimiz 00:42

Nusret'e Rakip Polisimiz

Bu güzel videosuyla Nusret'e kafa tutar bu polisimiz. Helal Olsun...

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu 00:36

Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu

Kapıyı kırarak eve giren polislerden kaçarak kurtulmayı başaran adamın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama 03:47

Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama

Kilis’te, polis ekipleri yaptıkları şok uygulamalarla işi olmadığı halde okulların çevresinde dolaşanlara kabahatler kanununa göre idare para cezası uygulanıyor...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Oturduğu Yerde Telefon Çalan Adamın Polise Yakalanması 00:36

Oturduğu Yerde Telefon Çalan Adamın Polise Yakalanması

Oturduğu Yerde Hırsızlı Abartan Dayının Hazin Sonu Seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir Saldırganı Yakalandı 00:52

Ataşehir Saldırganı Yakalandı

Ataşehir'de yolda yürüdüğü esnada, A.Ç. isimli kadına önce omuz sonra yumruk atarak kayıplara karışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Şehir eşkıyasının Tıp Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğu ..

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

Dolandırıcıların Bu Seferki Kurbanı 14 Yaşındaki Küçük Kız 04:47

Dolandırıcıların Bu Seferki Kurbanı 14 Yaşındaki Küçük Kız

Gaziosmanpaşa’da telefonla kendisini polis olarak tanıtıp 14 yaşındaki kızın üzerinde oyun oynayan dolandırıcılar, ailenin 30 bin TL değerindeki altınlarını alıp kayıplara karıştı...

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Harekat Polisinin Silah Çekme Süresi 00:20

Özel Harekat Polisinin Silah Çekme Süresi

O Kadar Hızlı Çekiyorki Dünya Rekoru Kırdı..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları 02:04

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları

İngiltere'nin başkenti Londra'da caddeye park eden Lamborghini marka spor arabayı fark eden polis, aracı çekiciye yüklemek isterken zor anlar yaşadı. O anlar bir cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..