#Polis saldırganları arıyor

Amerika'da Polisin Üst Arama Videosu 00:56

Amerika'da Polisin Üst Arama Videosu

Polis Gencin Üstünü Öyle Bir Arıyorki Genç Şaşkına Dönüyor..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı 01:59

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un bir bağlantısı daha ortaya çıktı. 17-25 Aralık kumpasçısı olan daha önce FETÖ'cü polis müdürleriyle yoğun temas kurduğu öğrenilen Metin Topuz’un şimdi de bir El Kaide..

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi 03:55

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi

Kayseri'de 2 aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, bir ailenin yaşadığı çadır ateşe verildi. Polis ekipleri kavgayı ayırırken, itfaiye ekipleri de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çadırda ..

Norveç Polisinin Gece Devriyesinde Karşılaştığı Zorlu Olay 01:26

Norveç Polisinin Gece Devriyesinde Karşılaştığı Zorlu Olay

Resmen polislerle dalga geçmişler..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi 01:27

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünce işitme engelli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına yönelik “Türk İşaret Dili” eğitimi verilmeye başlandı...

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu 00:34

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu

Mersin'de lise arkadaşının kuyumcu dükkanını çuvalla soymaya yeltenen maskeli hırsız, iş yeri sahibinin direnmesiyle böyle çuvalladı. Kaçarken bir kişiyi de bıçakla yaralayan hırsız polis ekiplerince yakalandı. Görüntüle..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Polise Yakışan Evlenme Teklifi 01:33

Polise Yakışan Evlenme Teklifi

Kız arkadaşının arabasını polis arkadaşlarına bağlatan genç polisin evlenme teklifi ...

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi 00:41

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi

Ataşehir'de polis ekiplerince okul servislerine yönelik kontrollerde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve ayakta durmakta zorlanan okul servisi şoförü Servet G. ile ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı...

Bu Da Eski Kopuklardan 00:26

Bu Da Eski Kopuklardan

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..

Kirkoryan İşimizi Görür 00:51

Kirkoryan İşimizi Görür

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..

Bu İyi Laf Yaz Bir Tarafa Unutmayalım 00:31

Bu İyi Laf Yaz Bir Tarafa Unutmayalım

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır. İffet'in annesi Şadiy..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce