#Polis saldırganları arıyor

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği 01:14

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği

Şişli Mecidiyeköy'deki bir iş merkezinin önüne bırakılan sahipsiz çanta paniği neden oldu. Polis ekiplerinin şerit keserek Mecidiyeköy istikametini trafiği kapattığı olayda, bomba imha uzmanları tarafından incelenen pake..

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Metrobüs Yolunda Kaza 00:37

Metrobüs Yolunda Kaza

Metrobüs yolunda bulunan görevli bir araç, Edirnekapı istasyonunda durakta duran metrobüse arkadan çarptı. Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Seferler aksamalı olarak gerçekleşiyor...

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Dünyanın İlk Yan VW Camper Van 02:58

Dünyanın İlk Yan VW Camper Van

A MECHANIC has managed to transform a 1970’s VW camper into the one of the world’s wackiest race cars by putting it on its side. Jeff Bloch, 44, aka Speedycop has made a name for himself for his outlandish race car build..

  • BETA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aranan Şahıs Kadını Rehin Aldı 00:46

Aranan Şahıs Kadını Rehin Aldı

Adana'da polis tarafından aranan şahıs bir kadını rehin aldı...

Rehineyi Kurtarma Çalışmaları 00:45

Rehineyi Kurtarma Çalışmaları

Suçlunun elinde olan rehine polis nasıl kurtarırım derdinde bir anda beklenmedik bir yerden aniden yardım geliyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Beşler İntikam Peşinde  En Sonunda Tekinden İntikam Alıyor 02:04

Maskeli Beşler İntikam Peşinde En Sonunda Tekinden İntikam Alıyor

Soygunu yapan maskeli beşler fakat polis tekini tutukluyor..

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahsum Kıza Arkadan Şiddet Uygulayan Kötü Adam 00:07

Mahsum Kıza Arkadan Şiddet Uygulayan Kötü Adam

Rusya da, Yolda yürüyen kıza arkadan sinsice yanaşıp sonra tek hamlede yere seren kötü adam olay yerinden hemen kaçtı. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. bu olayların önlenilmesi için gereken tedbirlerin alınma..

  • Cowboy tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Metro İstasyonunda Alarm 00:22

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm

İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Görgü ta..

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor 02:11

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor

Pakistan'da polis, mahkeme tarafından iptal edilen seçim yasasındaki değişikliği protesto eden göstericilere operasyon düzenledi.Cumartesi günü polise yapılan baskınlara rağmen protestocular, Pakistan'ın başkenti İslamab..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü 03:24

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü

Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi, birlikte yaşadığı sevgilisini boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Olayı gerçekleştiren firari zanlı ise polis ekipleri tarafı..

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu 00:52

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde amatör maçta kırmızı kart gören oyuncu kendisine küfür ettiğini iddia ettiği taraftarla tribünde tartışma yaşadı Yaşanan tartışma ve arbede araya giren diğer taraftarlar ve polis tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle 1:28:39

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle

Veysel (Kemal Sunal) bir gazinoda garson olarak çalışır. Gazinonun solisti Başak Billurses'e (Fatma Girik) aşıktır. Başak'tan umduğu ilgiyi göremeyince, ona acıyan japon bir müşteri, Başak'a tıpatıp benzeyen bir robot yo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..