#Polis saldırganları arıyor

Dünyanın En Sıradışı Trafik Polisi 00:50

Dünyanın En Sıradışı Trafik Polisi

Hindistan'da Michael Jackson Hayranı Bir Polis, Trafiği Dans Ederek Kontrol Ediyor İzleyelim....

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutfakta Polise Saldıran Sincap 00:18

Mutfakta Polise Saldıran Sincap

ABD'nin New York Eyaletinde Yaşayan Bir Aile Evlerine Giren Sincabın Çıkarılması İçin Polisten Yardım İstemiş. Eve Gelen Polis Memurları Mutfakta Sincabı Yakalamaya Çalışırken Sincap Mutfak Masasının Üzerinden Bir Polisi..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Polise Ateş Açıldı 01:36

Gaziantep'te Polise Ateş Açıldı

Gaziantep'te ev aramasına giden polise ateş açıldı. Polis yaralanırken olayla ilgili 3 kişi yakalandı...

İran'daki Protestolarda Olay Çıktı: 1 Ölü 3 Yaralı 01:16

İran'daki Protestolarda Olay Çıktı: 1 Ölü 3 Yaralı

İran'ın İsfihan eyaletine bağlı Necefabad kentinde devam eden hükümet karşıtı protesto gösterilerinde 1 polis hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı...

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü 01:16

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür kırsalında Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerince gerçekleştirilen operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, ke..

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi 00:55

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi

Başkent’te oto teyp hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü...

Şüpheli Paket Patlatılırken Canlı Yayın Yapmak 00:48

Şüpheli Paket Patlatılırken Canlı Yayın Yapmak

Düzce'de bir parkta unutulan çanta için alarma geçen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Bu duruma aldırış etmeyen bir grup ise canlı yayın yapmak için canını hiçe saydı..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Bulduğu Gizli Tunel 06:55

Polisin Bulduğu Gizli Tunel

Polis Bu Evin Altında Gizli Bir Tünel Buldu Aşağıya İndiklerinde Herkes Şok Oldu İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitler İçin Söyle 05:39

Şehitler İçin Söyle

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anadolu Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği iş birliğinde, geçen yılki saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Adliyesi personeli Şehitler için ..

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı 01:36

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerin..

Şehitlerimiz İçin Söyle 05:39

Şehitlerimiz İçin Söyle

İzmir Adliyesine yapılan menfur terör saldırısında kahramanca Şehit düşen Polis Memurları için yapılan etkinliği izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle 1:05:49

Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle

Babasız büyümüş olan 9 yaşındaki Icare, annesini de kaybetmesinin ardından yardımsever bir polis olan Raymond’un çabası ile bir yetimhaneye yerleşecektir. Burada kendisini Kabak (Courgette) diye adlandıracak, okuldaki ha..

  • PengoTV tarafından
  • 7.945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı 01:22

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Kadıköy Kozyatağı’nda bir reklam firmasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada biri emekli polis 2 kişi yaralandı...

Oyun Parkında Anne Ve Oğluna Feci Dayak 00:25

Oyun Parkında Anne Ve Oğluna Feci Dayak

Anne ve oğlu başka bir çocuğun babası ve iki arkadaşı tarafından oyun alanı tartışmasından sonra metal taburelerle acımasızca dövüldü. Çin'de yaşanan olayda annenin kaburgaları kırılırken 13 yaşındaki oğlu ağır yaralandı..

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile Şaşırttı 01:28

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile

Ankara’da kiraladıkları lüks otomobilleri devir işlemi yapmadan Şanlıurfa’da satan ve yanlarında bulundurdukları yedek anahtarlarla gece saatlerinde bir daha çalan çete, polis tarafından çökertildi. Dolandırıcılığın boyu..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Akıl Defteri - Memento Film İzle 1:53:26

Akıl Defteri - Memento Film İzle

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir… Anca..

  • PengoTV tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Feyza Civelek'in Polisi Isırması 01:36

Feyza Civelek'in Polisi Isırması

Sabah saatlerinde adliyeye götürülüp, Polise mukavemet suçundan gözaltına alınan oyuncu Feyza Civelek'in polis memurunun elini ısırdığı görüntüler ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi 00:37

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri) 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken bin 500 kişiye yasal işlem yaptı...

Metroda Kadınların Saç Baş Yolmalı Kavgası 01:42

Metroda Kadınların Saç Baş Yolmalı Kavgası

Hong Kong metrosunda çekilen görüntülerde üç kadın, metroda koltuk kavgasına tutuşmuş. Bir kadın, trendeki iki bayan yolcunun saçlarını çekerken aynı zamanda tekme vurmuş. Polis ekipleri şiddet uygulayan kadını tutuklanı..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..