#Polis saldırganları arıyor

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada 02:15

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üniversiteli bir genç kızın çantasını alan silahlı saldırgan genç kızı yerde sürükledi. Üniversiteli kızın imdat sesini duyan polis ekipleri gaspçıyı kısa sürede yakalarken dehşet anları k..

Tek Teker İle Polisi Ti'ye Alan Adam 00:30

Tek Teker İle Polisi Ti'ye Alan Adam

Federallerin ülkesinden motosikleti ile tek teker'de show yapan eleman, polis aracını fark ediyor ama pek umrundada olmuyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik Sahte Polisle Tartıştı 02:03

Recep İvedik Sahte Polisle Tartıştı

Recep ivedik kılıgında arabada uyurken polise yakalandi polis ehliyet ruhsat istedi olanlar oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı 02:06

Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin bölgesinde mayın temizleme çalışmalarını sürdüren jandarma komando ve polis özel harekat timleri, bir evin ahırının EYP imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti...

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle 38:45

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya içinde yaşanan bir cinayetin yol açtığı olayları konu alır. Mafya patronlarından Kara Kenan, kimliği belirsiz kişilerce öldürülür. Kenan, bütün mirasını Marmara Hasan’a bırakır. Ancak bir şartı vard..

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar 02:07

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar

Esenyurt'ta güpegündüz polis süsü vererek bir eve giren gaspçılar, ev sahibinin ellerini ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra 2 bin lira para, cep telefonu ve “Paşa” ismindeki süs köpeğini çaldı. O anlar güvenlik..

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksi Şoförü İki Adamı Döverek Bayılttı 01:27

Taksi Şoförü İki Adamı Döverek Bayılttı

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir taksi şoförü tartıştığı iki adamı yarımıyla döverek bayıltmış. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerden harekat eden polis kavgaya karışanları gözaltına almış...

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 6 yıl önce
La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Evin Havuzuna Giren Dev Timsah 00:30

Evin Havuzuna Giren Dev Timsah

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan bir evin yüzme havuzunda timsah türü olan aligator bulundu. Ev sahipleri yüzme havuzlarındaki timsahı görünce panikle polisi aradı. Polis ekipleri ile olay yerine gelen bir avcı iple ti..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.303 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan 06:03

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan

'Tabuta Sığmayanlar' programının ilk bölümünde; Anne sakın bana torpil yaptırmayın. Benim yerime biri şehit olursa bu vebali taşıyamam diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadet makamına ulaşan Şehit Polis Kadir Mirac Özcan..

Muhtarlara Silah Eğitimi Verilmesi 01:46

Muhtarlara Silah Eğitimi Verilmesi

Bursa'da '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında Bursalı muhtarlarla polisler atış poligonunda bir araya geldi. Muhtarlara verilen atış eğitiminin ardından, muhtarlar kalaşnikof ve tabancalarla atış talimi yaptı..

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisi Tuş Eden Adam 00:27

Polisi Tuş Eden Adam

Avustralya'da, bir adam polis memurlarıyla kavgaya tutuştu ve polisi tuş etti. Bu anlamsız olayı izliyoruz efendim....

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakkari Çukurca'da Mehteranlı Yürüyüş 01:43

Hakkari Çukurca'da Mehteranlı Yürüyüş

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mehteran takımının da katıldığı yürüyüş gerçekleştirildi...

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı 01:55

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı

Karlov suikastinin tutuklanan azmettiricisi Şahin Söğüt'ün, 15 Temmuz'dan sonra ihraç edildiği BTK'nın icra takibi sayesinde yakalandığı ortaya çıktı. Söğüt bu sebeple bankada işlem yapınca polis takibine takıldı. Bir ay..

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...

Taksim'de Epilepsi Krizi Geçiren Genç Kendini Yerden Yere Vurdu 01:38

Taksim'de Epilepsi Krizi Geçiren Genç Kendini Yerden Yere Vurdu

Taksim Meydanı'nda epilepsi krizi geçirdiği iddia edilen genç, polis ekiplerini alarma geçirdi. Kendini yerden yere vuran genç, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..

Oyuncak Silahla Banka Soymaya Kalktı 01:05

Oyuncak Silahla Banka Soymaya Kalktı

Antalya'da çocuğunun boncuk atan oyuncak tabancasıyla bir bankayı soymaya çalışan şahıs, polis tarafından yakalandı. Amacına ulaşamayan şahsın, bankadan çıkarken kapıdaki güvenlik görevlisine ise 'kusura bakma bilader' d..

Boğulan Köpeği Geri hayata Döndüren Koca Yürekli İnsanlar 00:47

Boğulan Köpeği Geri hayata Döndüren Koca Yürekli İnsanlar

Polis memurları ve itfaiyeciler , yemek sırasında boğulan 9 haftalık bir köpeği geri hayata döndürüyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı 03:42

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı

Adana merkezli 10 ilde yapılan Son Alo operasyonunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak 252 vatandaşın 15 milyon lirasını dolandırmak istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 49 kişide..

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 6 yıl önce