#Polis saldırganları arıyor

Zeminde Ayağı Kayan Polisin HDP'li Vekili Düşürmesi 00:40

Zeminde Ayağı Kayan Polisin HDP'li Vekili Düşürmesi

Diyarbakır'da açlık grevine destekte bulunmak isteyen HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'e engel olmak istemiş. Polis memurunun zemin üzerinde ayağı kayıp düşünce, Saliha Aydeniz'de bu kaygan zeminden nasibi almı..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman 00:44

Alkol Çevirmesinde Topuklayan Eleman

Alkollü halde direksiyon başına geçen eleman ilerde polis kontrolü olduğunu farkedince , kontrol noktasında durmuş. Eleman alkol kontrolü yapılacağını anlayın basmış gaza topuklamış...

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi 00:58

Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi

ABD'nin Güney Dakota eyaletine bağlı Rapid şehrinde görevli polisler soğuk hava şartlarından dolayı soğuk iklim elbiselerinin kullanılması için emir almış. Polis departmanında görev yapan Jary adlı K-9 köpeğine yeni kar ..

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 47:00

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı 00:51

Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan 850 yıllık Notre Dame Katedrali'nde yangın çıktı Katedralin tamirde olan çatı bölümünden akşam saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Ziyaret edilen bölümlere yangın sıçramadığından ..

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 54:07

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:13

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı 01:15

Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı

Zeytinburnu sahilinde denizden bir erkeğe ait ceset çıktı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Sahil Kennedy Caddesi'nde bulunanlar denizde ceset olduğunu görerek polis ekiplerine haber verdi...

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye 00:53

Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye

İstanbul Topkapı'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan bir sürücü, polis uygulamasına takıldı. 2 bin 18 lira para cezası kesilen Ferit T. “Evim Cevizlibağ'da. 500 metre için güzel bir fiyat gerçekt..

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Pakistan'da Patlama 01:04

Pakistan'da Patlama

Pakistan'da bir markette patlama meydana geldi. Patlamada, 1 polis hayatını kaybederken; 10 kişi ise yaralandı. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor...

Silahlı Market Soygunu Kamerada 01:10

Silahlı Market Soygunu Kamerada

Çekmeköy'de markete giren maskeli bir kişi, çalışanları silahla tehdit ederek kasadan aldığı paralarla kaçtı. Polis şüpheliyi, kamera görüntülerinden oturduğu mahalleye kadar takip ederek yakalandı...

Adamın Elindeki Telefonu Böyle Alıp Kaçtı 00:14

Adamın Elindeki Telefonu Böyle Alıp Kaçtı

İzmir'de, dükkanın önündeki kaldırımda oturan adamın elindeki cep telefonunu alıp kaçan ve polis tarafından yakalanan şahıs tutuklandı. Olay, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak 00:49

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı...

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Sever Gibi Yapıp Kediye Vuran Saldırgan Genç 00:17

Sever Gibi Yapıp Kediye Vuran Saldırgan Genç

İngiltere'de bir genç, bir sokak kedisine vurduğu anları sosyal medyada paylaştı. Gelen tepkiler üzerine polis harekete geçti...

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı! 00:46

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir adam, sokakta yatan evsizlerin üzerine alkol döküp yaktı. Yaşanan olayı, saldırganın arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Yerel medya, yaşanan olaya dair polisin inceleme başlattığ..

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi 00:54

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polis ekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı...

Bin Polisin Katılımıyla Uyuşturucu Operasyonu 01:10

Bin Polisin Katılımıyla Uyuşturucu Operasyonu

Bin Polisin Katılımıyla Uyuşturucu Operasyonu..

Kahvede Oturduğu Sırada Maganda Kurşunu İsabet Etti 00:59

Kahvede Oturduğu Sırada Maganda Kurşunu İsabet Etti

Bursa'da kahvede arkadaşları ile oturduğu sırada sırtına mermi isabet eden bir kişi, ağır yaralandı. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı...

Tankla Sokakta Gezmek - Deli Mi Ne 14:02

Tankla Sokakta Gezmek - Deli Mi Ne

TANKLA SOKAKTA GEZMEK!! (POLİS GÖRDÜ) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün aylar önce yaptığımız Tank ı onarıp tekrardan eski haline getirdik ve Antalya sokaklarında sürdük. Halkın tepkisi ve trafikte insanların tepkisi h..

  • JET TV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce