#Polis saldırganları arıyor

Gökhan Özoğuz'dan Odtü Tepkisi 01:10

Gökhan Özoğuz'dan Odtü Tepkisi

ODTÜ'ye sabah saatlerinde polis eşliğinde giren iş makinaları Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu inşatı nedeniyle ağaçları kesmeye başladı...

  • BETA tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araba Devriyesi - Orman Yangını - Devriye Aracı Araba Şehrinde 21:23

Araba Devriyesi - Orman Yangını - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Araba Devriyesi - Gecenin Gizemi - Devriye Aracı Araba Şehrinde 23:05

Araba Devriyesi - Gecenin Gizemi - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araba Devriyesi - Demiryolu Kazası - Devriye Aracı Araba Şehrinde 20:22

Araba Devriyesi - Demiryolu Kazası - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Kasaba - Okulda Müzikal 18:17

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı 03:01

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın son yıllarda ciddi bir gasp sorunu yaşadığı biliniyor. En fazla öne çıkan vakalardan biri de saat hırsızlığı... Polis istatistiklerine göre 2018'den bu yana tam 1400 saat kapkaç olayı ya..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği 10:22

Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği

Robocar Poli Çizgi Filmleri Çocuklar için Türkçe izleyin. Robocar Poli, küçük polis arabası - robot transformer ve kurtarma ekibi: Amber ambülans arabasi, Holly oyuncak helikopter ve Roy yangın motoru, başı dertte olan h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir 18:43

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Üstün Kamufle Yeteneğini Sergileyen Zanlı 00:36

Üstün Kamufle Yeteneğini Sergileyen Zanlı

Evine yapılan polis baskınında köşeye sinip üzerine masa örtüsünü örten zanlı saklandığını sanmış. Polisler bu durum karşısında zanlıyı bulmakta hiçte zorlanmamış...

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karga Tulumba Gözaltına Alınan Azerbaycanlı Amca 01:01

Karga Tulumba Gözaltına Alınan Azerbaycanlı Amca

Azerbaycan'da yolsuzluk, rüşvet ve düşük maaş protestosu sırasında hükümeti eleştiren bir Azerbaycanlı amcanın polis ekipleri tarafından röportaj sırasında kucaklanarak gözaltına alınmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..

Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı 01:00

Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı

Kanarya Adaları'nda karantinaya uymayıp havuza giren kadına gözaltı İspanya'nın Kanarya Adaları'ndaki otelde tatil yapan İngiliz kadın, koronavirüs karantinası kuralına uymayıp, havuza girdi. Suya atlayan polis, kadını h..

Narkotik Baskını Gibi Tıraş Baskını 01:14

Narkotik Baskını Gibi Tıraş Baskını

Corona virüs yasağına rağmen bir depoda müşterilerini tıraş eden berberin, polis baskı anındaki görüntüleri narkotik baskınlarını aratmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hindistan polisi trafikteki kilitleme sırasında çimento mikserinde yasadışı seyahat eden 18 kişiyi yakaladı 00:47

Hindistan polisi trafikteki kilitleme sırasında çimento mikserinde yas

Hindistan polisi araç trafiğin yoğunluğunda araçları kontrole giderken, çimento mikserinde yasadışı seyahat eden 18 kişiyi yakaladı.Ülkenin coronavirus kilit kuralları altında izinsiz seyahat yasaklanmıştır.Polis soruştu..

Tipik Amerikan Filmi gibi Kaza 04:21

Tipik Amerikan Filmi gibi Kaza

Sürücü çarpmadan önce yolcu tarafını kurtarmaya çalışır. Amerikan filmlerini aratmayan hırsız-polis kovalamacası kamerada..

  • PengoTV tarafından
  • 409 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pendik'te yürekleri ağza getiren kaza- 3'ü ağır 4 yaralı 04:34

Pendik'te yürekleri ağza getiren kaza- 3'ü ağır 4 yaralı

İstanbul Pendik'te meydana gelen kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yürekleri ağızlara getiren kazada itfaiye ve sağlık ekiplerinin işini zorlaştıran meraklı vatandaşları polis ekipleri olay yerinden uzaklaştırdı...

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

Caddebostan Sahili'nde maske takmayanlara ceza yağdı 04:30

Caddebostan Sahili'nde maske takmayanlara ceza yağdı

Yoğunluğun yaşandığı Caddebostan Sahili'nde polis ekipleri maske denetimi yaptı. Maske takmayanlara ceza yazıldı...

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında 00:19

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Gaziantep'te park halindeki bir araçtan yapılan hırsızlık yapan zanlı polis ekiplerince yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi...

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

Kahraman polisin saldırganı etkisiz hale getirmesi kameralara yansıdı 01:28

Kahraman polisin saldırganı etkisiz hale getirmesi kameralara yansıdı

Antalya'da hakkında arama kararı bulunan ve 2 polisi yaralayan şüphelinin polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmesi güvenlik kameralarına yansıdı...

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada 01:33

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada

Kadıköy'de kâğıt toplayıcıları ile mahalle sakini arasında çıkan yan bakma tartışması bıçak ve sopalı saldırıya dönüştü. Kağıt toplayıcılarının vatandaşa saldırdığı kavgayı polis havaya ateş ederek ayırdı. Kavga anları g..

Sokak ortasında kadınların saç saça baş başa kavgası 02:10

Sokak ortasında kadınların saç saça baş başa kavgası

Eskişehir 2 Eylül caddesi üzerinde bir kadının, boşandığı kocasının yeni eşine saldırması ile çıkan saç saça baş başa kavgaya polis hemen müdahale ederek tarafları ayırdı. Saldırgan kadına uzaklaştırma cezası verildi...

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..